Ammeforberedelse

Selvom brysterne forbereder sig på at producere mælk i løbet af graviditeten, er amning stadig noget, som både forældre og baby skal lære. Mange ting spiller ind på, om amningen kommer til at fungere. Det vigtigste er, at I begge ønsker at baby skal ammes; at I har tillid til, at den ammende kan producere den mælk, baby har brug for, og; at I har tilstrækkelig stor viden om amning (Sundhedsstyrelsen. Amning – En håndbog for sundhedspersonale. København: Sundhedsstyrelsen, 2018, s. 80-91).

Ved privat ammeforberedelse hos mig, lærer I alt, I bør vide, inden I lægger barnet til brystet første gang. I bliver klædt på til selv at få en god amning igang og I får at vide, hvordan I løser de mest almindelige udfordringer, I kan opleve i starten.

Ammeforberedelse er for den gravide og partneren. Har du ikke en partner, er du velkommen til at tage en anden nær relation med, som skal spille en rolle i dit liv som nybagt forælder. Det er af afgørende betydning, at man som forælder føler sig støttet af sin partner, når amningen skal etableres. Desuden vil mange ammeforløb indebære op- og nedture, hvor partnerens opbakning har stor effekt på, hvordan I kommer gennem udfordringerne.


Indhold

Når I kommer til privat ammeforberedelse lærer I blandet andet, hvordan I:

  • Får gang i en velfungerende amning
  • Lægger barnet til, så I undgår sår og revner
  • Løser de mest almindelige ammeproblemer
  • Øger chancerne for en baby i harmoni
  • Understøtter mere søvn til forældre og baby
  • Aflæser jeres barns gråd
  • Lytter til egen intuition med selvtillid og styrke

“Tusind tak for en fantastisk aften! Vi var helt høje da vi tog derfra. Min kæreste var meget skeptisk for at tage med – han mente jo ikke at han kunne lære at amme. Men han var helt vildt glad for at have fået øjnene op for at han faktisk har en vigtig rolle i amning og hele den første tid med vores baby. Det bedste ved kurset var alle de små tips og tricks der blev delt. Og at det var et godt fokus på den første spæde tid – jeg gik derfra og følte mig stærk, feminin og klar! Jeg kunne have suget til mig af dine guldkorn og varme i evigheder! Elskede at det var roligt og uformelt uden en så fast agenda at det blev mekanisk. Af hjertet tak!”
– Førstegangsforældre


Alle priser er inkl. moms
Send en mail
  • Kørselstillæg beregnes efter gældende takster tur/retur fra min adresse (Lykkekærvej 4, 8382)
  • Det er muligt at modtage online forberedelse. 2,5 timer koster 1850 kr.

“Jeg har deltaget i ammekurset og synes, det var meget værdifuldt at blive klædt på til opgaven og ikke mindst forberedt mentalt på amningens best practises og faldgruber. Da jeg ammede første gang havde jeg store problemer med smerter og forkert sutteteknik, og nu kan jeg se, at jeg dengang ikke fik den hjælp, jeg havde brug for. Denne gang er jeg bedre forberedt med konkrete teknikker og viden, der gør mig i stand til at reagere, justere til og evt. søge hjælp, hvis behovet skulle opstå, når jeg skal til at starte amningen op.”
– Flergangsforældre


ammeforberedelse