Isla

Område

Jeg bor i Odder og dækker Odder, Aarhus, Skanderborg og alt derimellem.


Isla tilbyder

 • Fødselsforberedelse i grupper og 1:1, som par og i grupper.
 • Ammeforberedelse og ammevejledning 1:1 og i gruppe
 • Yoga Nidra (dyb afspænding).
 • Gravid, fødsels og efterfødsels Yoga.
 • Well Woman Yoga (bl.a. Yoga som støtter fertilitet).

Personligt om Isla

Jeg hedder Isla og er 28 år, jeg er født og opvokset i det nordlige Skotland, men er halvt dansk og har altid været tosproget. Jeg er mor til en lille dreng, og bor med ham og min partner i Odder. Jeg elsker kvindefællesskaber, dybe samtaler, natur, håndværk, følelsen af en stormende vind der blæser gennem hele kroppen og en kop varm kakao.


Fagligt om Isla

Jeg er uddannet Socialpædagog, og også udannet i adskillelige terapeutiske Yoga former for kvindekroppen – bl.a. gravid, fødsels og efterfødsels Yoga og Yoga som støtte for fertilitet. Jeg er Ammevejleder og er også under uddannelse hos Dansk Doula Institut som Doula. Mit hjerte banker for alt, der har med graviditet, fødsel og efterfødsel at gøre, og jeg drømmer om en verden, hvor jeg kan være med til at støtte familier helt fra før undfangelsen til efter fødslen og længere ved behov, så familier føler sig passet godt på, trygge og støttet undervejs. Jeg ønsker at være med til at give de helt små en god start, og det mener jeg starter under graviditeten og fødslen. Jeg har efterhånden en del års erfaring med at arbejde med og støtte mennesker i forskellige livsfaser.


Relevante kurser

 • A seasonal journey through the menstrual cycle – hos Siri Kalla (2020)
 • Well Woman Yoga Therapy Training – hos Uma Dinsmore Tuli (2020)
 • Women’s Total Yoga Nidra Teacher & Facilitator Training – hos Uma Dinsmore Tuli og Yoli Maya Yeh (2022)
 • Pregnancy Yoga Teacher Training – hos Uma Dinsmore Tuli og Lisa White (2022)
 • Ammevejleder – hos Dansk Doula Institut (2024)
 • Doulauddannelsen hos Dansk Doula Institut (Under uddannelse)

Om Isla som doula

Som Doula er jeg hjertevarm, rolig og omsorgsfuld, samtidig brænder jeg for at skabe vilkår, hvor både du som kommende mor og din (eventuelle) partner kan få en positiv oplevelse af fødslen. Jeg ønsker, at du som kommende mor skal mærke en følelse af ejerskab over din krop og dit barns fødsel. Jeg ønsker at give dig og din partner relevant viden og støtte til at tage informerede valg og komme i kontakt med dine medfødte evner, samt at støtte dig så du kan have tillid til, at du har nøjagtig det, du har brug for.

Jeg ønsker at støtte jer i forberedelserne på fødslen og også efter fødslen, så I ved at I er trygge og føler at I har præcis det, I har brug for. Jeg har en dyb respekt for, at vi alle sammen er forskellige og at vores behov varierer. Jeg kombinerer en masse viden om graviditet, fødsel og efterfødsel med min egen kropslige erfaring af disse oplevelser, som jeg ønsker, skal hjælpe dig til at finde ind til den støtte som giver genklang i din krop. Min rolle som Doula bliver tilpasset lige præcis dine behov. Rolig, smilende, stærk og jordforbundet er ord som går igen, når andre beskriver mig.


Kontakt Isla via

mail: islatmarkcoates@gmail.com

instagram