Her kan du læse om, hvad kursisterne på Doulauddannelsen og Grunduddannelsen i amning har udtalt.


Doulauddannelsen

På vej.


Grunduddannelse i amning

Ammeuddanelsen var den perfekte gave til mig selv og min faglighed. I mit arbejdsliv som instruktør i babytegn og babyrytmik og som kommende børnesundhedsvejleder møder jeg mange forskellige kommende, nybagte og småbørnsfamilier. Alle familier kommer hver med deres udfordringer i forhold til at blive og være børnefamilie – og her er amning et af de emner, som går igen. Elisa og Astrid har skabt en uddannelse, som giver deltageren den nødvendige viden og sparring – og jeg føler mig nu for alvor fagligt klædt på til at vejlede familier til et godt og trygt ammeforløb. En dag på ammeuddannelsen er en dag fyldt med faglighed, læring, deling af personlig erfaring, sparring, styrke, kærlighed og glæde. Elisa og Astrid formår at skabe et trygt rum, hvor man fra første sekund er klar til både at dele og suge til sig. Dette understøttes selvfølgelig af deres enorme fælles vidensbank, som de glædeligt deler ud af. Jeg vil til hver en tid anbefale uddannelsen til andre fagpersoner, som arbejder med kommende, nybagte eller småbørnsfamilier.
Pernille Elisabeth Quist Hjortshøj, @Familieglæde, børnesundhedsvejleder samt instruktør i babytegn og babyrytmik:


Ammeuddannelsen var lige den brik, som jeg følte at jeg manglede i min faglige værktøjskasse. Til daglig arbejder jeg med nybagte familier som blandt andet familieterapeut og slyngevejleder, og jeg støder i den forbindelse ofte på udfordringer, som hænger sammen med amning. Efter at have deltaget på Basis Ammeuddannelse føler jeg mig klædt på til at kunne støtte og vejlede familier, og give dem viden og værktøjer til et trygt ammeforløb. Elisa og Astrid er ikke bare to vidunderlige mennesker, de er også to skattekister af viden, og en hel dag i deres selskab, med mulighed for at suge al mulig viden ud af dem, er guld værd – både for mig som menneske, mor og professionel. Jeg kan varmt anbefale enhver fagperson som arbejder med småbørnsfamilier, nybagte familier eller spædbørn at deltage i uddannelsen.
Birgitte Kassa @Minfamilievejleder, socialrådgiver og familieterapeut

Der var en hyggelig ramme om kurset. Vi sad behageligt. Elisa og Astrid var veloplagte og selve kurset så godt struktureret, at vi fik begges store viden om amning. Indholdet af kurset var særdeles relevant og gav os kursister konkret viden og gode værktøjer – alt up to date. Jeg vil meget varmt anbefale dette kursus til opdatering eller ny viden.
Lisbeth Priskorn, Doula

I starten af februar 2020 var jeg på “basis ammeuddannelse” ved Astrid Givard og Elisa Luna Skov Pristed – deres første gang i København med dette kursus. Jeg er doula og slyngevejleder, så ammehjælp var et naturligt add-on til mit virke. Jeg er selv mor til 3 og har 3 succesfulde ammeforløb i rygsækken, men det var vigtigt for mig at få fagligheden på plads. Astrid og Elina Luna er et par power kvinder med vanvittig stor viden inden for amning. På dagen fik vi et stort, grundigt og fagligt materiale. Efter “basis ammeuddannelse” føler jeg mig bestemt rustet til at udføre kompetent ammehjælp til nybagte mødre.
Anita Andersen @Bærkærligt & @Slyngedoula, doula og slyngevejleder

Tak for et super lærerigt kursus! I er to fantastiske mennesker, der formår at dele jeres viden, så I favner alle. Jeg gik derfra med en følelse af at være beriget med så meget brugbar viden inden for amning og tænkte “Nu kan hele verden bar komme an, jeg har styr på det her” og endnu mere fantastisk, at vi har facebook-gruppen til at kunne sparre i fremadrettet, hvis man alligevel er i tvivl. Kunne sagtens have brugt en dag mere på det kursus, det gav mig så meget både fagligt og personligt. Det er noget alle med interesse for amning burde give sig selv.
Melanie Bøgvad

Tak for et fantastisk kursus i går. Elsker jeres drive og måde at formidle på. Man bliver pumpet med viden, og I holder ikke tilbage. Det er så empowering, at I bare giver ud af alt I har. Yees! Man får ikke kun en værktøjskasse, men den bliver proppet med værktøjer. Så fedt. Eneste ulempe ved Basis ammeuddannelse er, at man har lyst til at lære mere og mere. Så tak for den super fede oplevelse med så mange aha-oplevelser.” 
Laura Karlsson, @dinfoedselsterapeut, doula

Tak for et fantastisk lærerigt kursus spækket med viden, inspiration, materialer til brug i praksis, spændende drøftelser og redskaber til egen praksis. De små hold og undervisernes entusiasme og store erfaring bidrager til et trygt læringsrum. Jeg gik beriget, klogere og motiveret derfra – som vejleder, iværksætter, kvinde og mor.
Christina Grøndahl, @Carry_your_world.dk, slynge- og ammevejleder

Jeg er bærevejleder og møder mange forældre både før og efter baby er født. Helt naturligt dukker spørgsmål om amning og flaskegivning ofte op i forbindelse med vejledningerne, og jeg har været meget tilbageholdende med at guide omkring begge dele, da jeg har manglet viden. Efter at jeg har deltaget på Basis Ammeuddannelsen, og har fået adgang til en ressourcestærk gruppe af kvinder som sparringspartnere, så føler jeg mig bedre klædt på til at støtte de forældre jeg møder som bærevejleder. Desuden har Astrid og Elisa en herlig retorik som jeg vil kalde empowering i mangel af tilsvarende på dansk. Det er en meget sympatisk kommunikationsform som understreger så fint at vi som vejledere, doulaer og kvinder skal hjælpe med at løfte hinanden op. Tak til Astrid og Elisa!
Christina Schimmelmann, @defiretrimestre, bærevejleder


Læs omtale fra medier, influencerekursister, jordemoder og fædre ved at følge linksene.