Julie gjortz doula

Område

Bor i Solbjerg og dækker hele Østjylland.


Julie tilbyder

  • Doulaforløb
  • Fødselsfotografering

Personligt om Julie

Jeg er 31 år gammel og bor i Solbjerg (Aarhus Syd) med min dejlige søn på 3 år og min kæreste, der arbejder som erhvervsadvokat. Jeg er farverig, udadvendt og nysgerrig. Jeg evner ikke gå forbi en sød hund, uden at hilse på den. Jeg nyder at male, at dyrke yoga på stuegulvet og så elsker jeg at danse. Jeg er fan af podcasten Mørkeland, Genstart og Momkind og så vil jeg betegne mig selv som inkarneret film- og serienørd.

Jeg er temmelig berejst, har boet i 3 forskellige lande og drømmer da også om, at spise mig gennem Italien. Næste store rejseeventyr bliver Japan i april 2025. Jeg har i min ungdom danset til flere børne- og/eller MGP-hits iført ansigtsmaling og strutskørt, end jeg har til sick-beats på floor.


Fagligt om Julie

Efter egen fødsel i 2021 tændte en ild til fødselsområdet, og jeg har beskæftiget mig med det lige siden. Jeg har taget mit tidligere virke som fotograf med mig og sidder derudover i bestyrelsen hos både Forældre og Fødsel og Sind og Fødsel. Dette giver mig stor indsigt i alt, hvad der rør sig både fagligt, psykologisk, politisk såvel adgang til forskning og igangværende studier.


Relevante kurser


Om Julie som doula

Som doula møder jeg dig (og din partner) lige der hvor du/i er, og sammen laver vi en plan for, hvad du/i har brug for. Jeg er både frisk på en kæmpe fødselsdags-dansefest i ægte ‘Hips don’t lie-stil’ til din ynglings dakke-dak, samtidig med at det falder mig utrolig naturligt at falde ind i den rolige og næsten meditative symbiose med den fødende og hendes partner. Jeg vil til enhver tid være jeres ‘gatekeeper’ og min fornemmeste opgave er, at du/i føler jer trygge hele vejen fra graviditet til nybagte forældre.


Kontakt Julie via

www.materni.dk / kontakt@materni.dk / 21850083 / @materni.dk