Britt Borghild Morsing

Område

Jeg dækker fra Aalborg, Viborg, Aarhus, Randers og alt derimellem.


Britt tilbyder

  • Doulaforløb – Også hvor jeg er støtte under selve fødslen hvis det ønskes.
  • Rebozomassage – Inklusiv akupressur og spinning babies.
  • Fødselsforberedelse
  • Efterfødselsoplæg for mødregrupper.
  • I takt med at jeg når længere på min uddannelse, dukker der også flere ydelser op.

Personligt om Britt

Jeg er gift med min mand Peder, og sammen har vi to børn. Amanda på 1 år og Theo på 3,5 år. Vi kommer begge fra Varde-området, men har med årene bevæget os længere og længere nord på, og vi bor nu i Hobro. Jeg er et meget kreativt menneske, med en frisør- og makeup artist-uddannelse i bagagen, og så eeeelsker jeg yoga. Og kage. Det at blive mor har inspireret mig til doulafaget, hvor jeg endelig føler, at jeg har fundet min hylde.


Fagligt om Britt

Jeg har arbejdet som freelance frisør og makeup artist siden 2012. Nogle år fyldt med kreativitet og fart på. Mit CV er langt, og byder på alt fra Dennis Knudsen, Kræftens Bekæmpelse, Modelbureau og Dystopia Haunted House. Jeg har elsket det, men følt at noget andet har kaldt. Først i 2020 blev det klart for mig, at doula var det jeg skulle være! Jordemoder havde trukket i mig længe, men jeg kunne ikke få mig selv til at gå den vej. Arbejdstider, pres, stress på fødegangene. Doula giver SÅ meget mening! Fokus på ro, omsorg og støtte. Taknemmelighed fylder mig, når jeg tænker på, at jeg endelig har fundet hjem.


Relevante kurser

  • Yojo’s Doulauddannelse fra sep. 2021 – sep. 2022

Om Britt som doula

Mit hjerte brænder for, at mødre i Danmark skal støttes, næres og heppes på. Det er vigtigt for mig, at udbrede budskabet om, at en graviditet, fødsel og efterfødselstid ikke fortjener en hurtig tur igennem et presset system. Jeg elsker Danmark, og jeg elsker vores samfund. Men fokus på fødselsområdet, det er der ALT for lidt af! Alle mødre skal føle sig set, hørt og lyttet til. De skal støttes i den livsændrende proces det er, at blive mor, og det er noget jeg ser en ære i at bidrage til. Fødslen skal tilbage til den fødende, og jeg elsker at være støtten i den proces.


Kontakt Britt via

www.doulabritt.dk
Instagram: doula_britt
Facebook: Doula Britt
kontakt@doulabritt.dk