Område

En times kørsel fra Ringsted (Midtsjælland og København)


Isa tilbyder

  • Doulaforløb
  • Ammevejledning
  • Ammeforberedelse
  • Fødselsmodning
  • Efterfødselssamtaler

Personligt om Isa

Jeg er mor til to drenge som begge er født hjemme. Jeg bor sammen med min mand i Ringsted. Når jeg ikke nørder fødsler, amningen og 4. trimester, elsker jeg at strikke, sy, male og andre kreative sysler.


Fagligt om Isa

Jeg er pt doulaaspirant hos Dansk Doula Institut. Det er vigtigt for mig at du får den støtte og vejledning du har brug for, uanset om det drejer sig om doulaforløb, ammevejledning eller noget helt andet. Det er vigtigt for mig at den viden du får hos mig er evidensbaseret og ikke stammer fra myter. Jeg har oprindeligt en akademisk baggrund. Jeg er uddannet Cand.Soc fra RUC i socialvidenskab og geografi. I løbet af min studietid har flere projekter handlet om børn og fødsler.


Relevante kurser


Isa som doula

Hos mig får du et forløb som favner dig og en evt partner. Jeg støtter dig, uanset om du ønsker at føde hjemme, eller på hospitalet. Det vigtigste for mig er, at du træffer valg, der føles rigtig for dig, og at det gøres på et informeret grundlag. Jeg er støtten gennem graviditet, fødsel og barselstiden. Du får altid en gratis første samtale, hvor vi finder ud af om der er den rette kemi, og hvor vi forventningsafstemmer.


Du kan kontakte mig via Instagram på: @Mamaheartway
Derudover kan du tage et kik på min hjemmeside: MamaHeartway.dk
Til sidst kan du skrive mig en mail på: MamaHeartway@gmail.com