tine bloch

Område

Tine dækker Horsens og omegn.


Tine tilbyder

Jeg tilbyder indtil videre samtaler om fødsel/efterfødsel, hjælp til udarbejdelse af fødeplan, rebozo, afspændende rygmassage og ammevejledning


Personligt om Tine

Jeg hedder Tine, er 36 år og gift med Morten. Sammen har vi 2 børn på hhv. 2 og 4 år. Vi bor lige nord for Horsens på et dejligt lille landsted med masser af natur omkring os. Jeg har en uddannelsesmæssig baggrund som advokatsekretær, men har fundet mit kald og helt store passion inden for graviditeter og fødsler. Jeg prioriterer balance og ro i tilværelsen, og det er også det du oplever når du møder mig.


Fagligt om Tine:

Jeg er uddannet doula og ammevejleder hos Dansk Doula institut, og glæder mig til at komme ud og støtte en masse gravide, fødende og barslende kvinder. Jeg tilbyder indtil videre ammevejledning, rebozo, massage, samtaler om fødsel/efterfødsel og hjælp til udarbejdelse af fødeplan. Der kommer flere ydelser på med tiden, herunder bl.a. fødselsforberedelse, ammeforberedelse og fødselsforløb.


Om Tine som doula:

Jeg brænder for at støtte gravide og deres partnere i rejsen mod at blive forældre (både før, under og efter), hvad end det er første, anden eller fjerde barn I venter. Jeg vil møde jer lige dér hvor I er, og støtte jer til at træffe de valg, som føles rigtige for jer. Jeg kan tilbyde et roligt nervesystem, faglig indsigt og kærlig omsorg.


Relevante kurser:

  • Helkropsmassage for gravide, kursus ved Hannah Lind den 12. november 2023 (ikke gennemført endnu)

Mail: kontakt@etheltnytliv.dk

Instagram: @etheltnytliv.dk