Område

Nordjylland


Gitte tilbyder

  • Doulaforløb
  • Ammevejledning
  • Fødselsforberedelse
  • Ammeforberedelse
  • Rebozo

Personligt om Gitte

Jeg er graviditets- og fødselsnørd, doulaaspirant, ammevejleder, bosat i Nordjylland, kæreste og mor til to, en dreng fra 2018 og en pige fra 2021. Jeg elsker efterår, chokolade (især kombineret med lakrids), godt håndværk, varm kaffe, dybe samtaler og langsomme morgener.


Fagligt om Gitte

Jeg er cand.mag. i Kommunikation, og har arbejdet med kommunikation og markedsføring i det offentlige i nogle år inden jeg påbegyndte min uddannelse som Doula og ammevejleder. Efter jeg blev mor, havde jeg behov for at revolutionere mit arbejdsliv, og arbejde med noget, der var langt mere meningsfuldt for mig. Mit ønske var at arbejde med mennesker, og særligt graviditet og fødsel, som er min store interesse. Der mangler støtte til de fødende i vores sundhedssystem i dag, og som doula, føler jeg, at jeg kan gøre en kæmpe forskel ved at tilbyde fødende den støtte, de i så høj grad mangler.


Relevante kurser


Gitte som doula

Jeg brænder for at støtte kvinder på vejen ind i moderskabet. Jeg vil være det rolige nervesystem, du kan læne dig ind i før, under og efter din fødsel. Som ny mor, bør man føle sig holdt, hørt og set. Jeg vil gøre mit bedste for at facilitere et meningsfuldt forløb, som starter under graviditeten, hvor vi kan lære hinanden at kende, dernæst at holde din hånd og dit føderum under fødslen og til slut gribe dig, så du lander blødt i efterfødselstiden.


Følg med på Gittes Instagram
Gitte kan kontaktes på e-mail: gittetraberg@hotmail.com
Gitte er at finde på sin hjemmeside www.mothernurture.dk