Her er et indblik i de influencerer, som jeg har hjulpet i deres graviditet.


Marlene Thougaard makeup-artist og hårstilist

 • Instagrampost (Marlene, maj 2020)
  Udklip: “Astrid har mine VARMESTE anbefalinger! Hun tager så godt hånd om een, og jeg følte mig virkelig tryg! Føler så småt at jeg har en masse ting i hovedet som begynder at falde lidt på plads ?Derudover har power-kvinden da lige 5 børn, så hun ved da hvad det går ud på ??? Tak for dig Astrid! Næste gang vi ses, har jeg manden med under armen, og vi glæder os ?”

Louise fra Living on a Budget – blogger og influencer

 • En anden start! (Louise, oktober 2019)
  Udklip: “Men da jeg først fik åbnet op overfor Astrid, kunne jeg godt mærke at der måske lå nogle ting i overfladen, som ville være godt at få talt igennem inden en ny fødsel.”

En anden start!


Tina Lykkegaard – blogger, influencer og holistisk hudterapeut

 • Hvor er det fantastisk at være gravid – eller hvad? (Tina Lykkegaard, februar 2018)
  Udklip: “Jeg er top klar til fødslen og jeg er spændt på, hvordan det bliver. Jeg er lykkelig over at have en anden start med på sidelinjen, da Astrid altid kan svare på men mange spørgsmål.”
 • Graviditets dagbog del 8: Min krop er sej og stærk (Tina Lykkegaard, november 2017)
  Udklip: “Jeg er jo sådan en rigtig jyde, så for mig var det sådan lidt hokus pokus og Astrid tryller baby ud? Og sådan er er det da også næsten, men uden det der hokus pokus 🙂 Astrid er nemlig hamrende dygtig indenfor hendes felt både med fødsler og amning. Det er lige hende jeg har brug for som min “storesøster” i dette vilde forløb. Jeg har brug for den tryghed, som Astrid giver mig.”

Læs omtale fra medier, kunderkursisterjordemoder og fædre ved at følge linksene.