Område

Region Midtjylland


Camilla tilbyder

Jeg tilbyder først og fremmest ro, nærvær og indlevelse. Det gør jeg i alle faser af familiedannelsen, om det så er under fertilitetsforløb, som gravid, fødende, i fjerde trimester eller for jer/dig der har mistet. Når kapitlet i ens liv hedder “Familiedannelse”, begiver vi os alle ud på en rejse, der har potentiale for stor personlig udvikling. Nogle gange har vi bare brug for en hånd på vejen. Den udvikling vil jeg understøtte og den hånd, vil jeg hjertens gerne tilbyde.

Derudover vil jeg have fokus på at forene sind og krop i en blanding af fysisk afspænding og viden om, hvordan vi mentalt fungerer som mennesker. Uanset om det er fertilitetsbehandling, graviditet, fødsel eller tab undergår kroppen store påvirkninger og forandringer, som sindet kan have svært ved at følge med i og håndtere. Dette vil jeg hjælpe med at forene og gøre til en mere samlet og omsorgsfuld oplevelse.


Mine forløb kan se sådan ud:

  • Forløb for par/soloforældre i fertilitetsbehandling/ufrivillig barnløshed
  • Psykologisk fødselsforberedelse
  • At tilbyde min støtte før, under og efter en fødsel –
  • Ammevejledning, hvor det psykologisk aspekt også får lov til at fylde
  • Samtaler vedrørende fødselsdepression, belastningsreaktioner, fødselstraumer, tab, angst eller for par, der finder familiedannelsen udfordrende
  • Bearbejde traumatiske hændelser i forbindelse med familiedannelse

Tag bare kontakt til mig – listen her er ikke fyldestgørende, og vi kan helt sikkert skræddersy noget til dig.


Personligt om Camilla

Jeg hedder Camilla og er midt i 30erne. Jeg bor i Favrskov kommune sammen med min mand, som jeg har været sammen med i 14 år. Sammen har vi tre børn, hvoraf to af dem er født ved to fantastiske hjemmefødsler. Ved de to fødsler genvandt jeg ejerskabet over min krop og troen på den, som jeg mistede ved første fødsel. Du vil møde et kvinde, der har erfaring med tre forskellige fødsler, tre forskellige børn, tre forskellige ammeforløb, kolik, sorg og at være mor på tre forskellige tidspunkter i sit liv.

Som person bliver jeg beskrevet som rolig, nærværende, tillidsvækkende, let at omgås, opmærksom og humoristisk. Jeg har en god fornemmelse for de mennesker, der er omkring mig. Andre beskriver, at jeg er god til at formidle og sætte ord på oplevelser, følelser og forskellige sammenhænge i livet, og jeg har en stor livsindsigt. Jeg kan lide at være aktiv, social og kreativ, når tiden tillader det.


Fagligt om Camilla

Jeg er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet i 2016. I 2021 blev jeg autoriseret psykolog, hvilket betyder, at jeg har haft over 1000 timer udredning og samtaler samt modtaget knap 200 timers supervision.

Gennem tiden har jeg arbejdet inden for forskellige områder. Samlet har det gjort mig stærk i min faglig og særligt god til relationsdannelse og at tilpasse mine tilgange til de personer og livshistorier, jeg møder.


Relevante kurser

  • Kursus i compassionfokuseret terapi ved Christina Schlander
  • Doulauddannelsen ved Astrid Givard, herunder:

Om Camilla som doula

Som nævnt ovenfor kan du være sikker på at møde ro, nærvær og indlevelse, når du har valgt mig som doula. Derudover vil du møde en stor ydmyghed og fornemmelse for personen, jeg sidder overfor og rummet jeg befinder mig i.

Jeg vægter tryghed højest, da det er af afgørende betydning for dit/jeres forløb. I skal føle, at jeg kan holde rummet, spille folk gode og sætte relevante ressourcer i spil.

Du/I vil få en doula, der kan bevare overblikket og har indsigt i, hvad der kan hjælpe dig/jer med at få den oplevelse, som I ønsker i forbindelse med familiedannelsen.

Med mig som doula vil du også være garanteret, at jeg anvender min psykologfaglighed på relevante måder. Du får således en psykolog og doula i én.


Kontakt Camilla via

Hjemmeside: www.familierfoedes.dk
Telefon: 91 99 61 96
Mail: camilla@familierfoedes.dk
Instagram: familierfoedes