Min mission som doula er at støtte og skabe tryghed for kommende og nye forældre i den livsændrende transformation, som fødsel og forældreskab er.

Område

Randers & Favrskov kommune, samt store dele af Viborg, Aarhus, Norddjurs, Syddjurs, Mariager Fjord og Silkeborg kommune. Jeg dækker ca. en times kørsel fra Langå.
Obs! Pt. på barsel!


Cecilie tilbyder

  • Fødselsforberedelse inkl. udarbejdelse af fødeplan
  • Ammeforberedelse og ammevejledning
  • Fødselsforløb, inkl. fødselsforberedelse, kaldsperiode (fra uge 37-42), støtte under og efter fødslen
  • Rebozomassage og instruktion af partner
  • Akupressur
  • Moderkageaftryk
  • Efterfødselsbesøg

Personligt om Cecilie

Jeg er mor til to drenge fra hhv. juli 2015 og september 2017 og gift med Verner, som jeg har været sammen med siden de tidlige teenageår. Vi bor i Langå, blandt skov, sø og å. Naturen er hele familiens fristed, og jeg finder altid ro her. Efter min første fødsel, der var præget af indgreb, udviklede jeg en efterfødselsreaktion. Jeg følte selv en alenehed og ensomhed under både fødsel og barsel, som i høj grad har været med til at motivere mig til at starte rejsen som doula.


Fagligt om Cecilie

Oprindeligt er jeg cand.mag. i medievidenskab, men jeg har fra starten været i tvivl om, hvordan jeg ville bruge det i mit liv efter endt uddannelse. Jeg var så heldig at komme i virksomhedspraktik hos Bedre Barsel, hvor jeg mødte mange stærke, sårbare, ensomme mødre med både livsbekræftende og hårde fortællinger om fødsler og postpartum-tiden. Sammen med mine egne erfaringer banede de oplevelser og fortællinger vejen frem, og jeg mærker i dag mit kald som doula som en helt fundamental del af mig.


Cecilie som doula

Som doula er jeg din rolige og stærke klippe, som du kan læne dig ind i. Jeg kender dine drømme og ønsker for fødslen, og vil gøre mit bedste for at være med til at opfylde dem. Jeg er ved din side, og min vigtigste opgave er at sørge for, at du er tryg, uanset hvordan fødslen forløber.
Jeg brænder særligt for postpartum perioden, hvor den nybagte mor kan stå helt rå og åben. Jeg ønsker at gribe dig, så du lander blidt og trygt i din nye familie.


Relevante kurser


Følg med på Cecilies Instagram

Telefon: 21 55 22 82
 cecilieravnkirkegaard@gmail.com