Område

Favrskov, Silkeborg, Viborg samt Randers kommune


Lohtuz tilbyder

Ligesom rejseguider i et fremmed land, kan jeg som doula hjælpe med at støtte nye familier gennem den livsændrende oplevelse som det er at få en baby! Uanset om det er families første barn eller deres tiende, kan en doula være med til at gøre fødslen og fødselsoplevelsen bedre.


Personligt om Lohtuz

Jeg er hustru, mor og bedstemor. Jeg holder utrolig meget af at hjælpe andre mennesker med at være den bedste version af sig selv, og derigennem ro, styrke og overskud, hvad enten det er fysisk eller psykisk. For mig hænger krop og sjæl sammen og det er vigtigt at der er en sund balance, for at vi kan leve vores hverdag med mest mulig glæde og i harmoni med os selv. Jeg arbejder med stor kærlighed til både videnskaben og universet. Jeg vægter kvalitet, kærlighed og etik meget højt i alle mine konsultationer.


Fagligt om Lohtuz

Lægeeksamineret fysiurgisk massør, manuel behandler, ammevejleder, doula, babyterapeut, clairvoyant, reiki- samt englehealer og meget mere. Listen bliver længere og længere, der er så mange spændende ting at lære og udforske og man bliver jo aldrig for gammel til at lære. ​Fysiske smerter der ikke bliver behandlet kan desværre også føre til psykiske udfordringer og desværre også omvendt.


Relevante kurser


Lohtuz som doula

Jeg er blevet doula Som Doula er mit mål at give dig og din familie, den opmærksomhed og viden som netop i har brug for, til at træffe de rigtige beslutninger for dig/jer, omkring din/jeres graviditet og fødsel.


Lohtuz kan kontaktes på 44117913 eller kontakt@lohtuz.com

www.lohtuz.com