Område

Norddjurs, Syddjurs, Randers og Aarhus


Helena tilbyder

  • Doulaforløb
  • Fødselsforberedelse
  • Ammevejledning
  • Graviditetstræning
  • Efterfødselstræning og behandling af bækkensmerter

Personligt om Helena

Jeg er mor, kropsnørd og identificerer mig som kvinde. Jeg bor på Norddjurs med min mand og mit barn. Bruger rigtig meget af min tid på det jeg brænder for: at støtte kvinder dér hvor de er i livet. Derudover strikker jeg, laver keramik, spiser for meget chokolade og holder af at fermentere og sylte diverse råvarer (med mindre og større succes).


Fagligt om Helena

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut og har derfra rødder i den fysiologiske, anatomiske og psykologiske videnskab. En viden jeg trækker meget på når jeg arbejder med fødselsforberedelse, kropsbehandling eller træning. Derudover har jeg taget efteruddannelser der gør mig skarpere på graviditet, fødsel og efterfødselskroppen. Hos mig vil du uundgåeligt komme til at blive klogere på din krop og hvordan du kan bruge den i graviditeten, fødslen og når du har født. Jeg forholder mig evidensbaseret når jeg arbejder. Det er vigtigt for mig at afklare nogle af de myter der er om den gravide- og efterfødselskroppen.


Relevante kurser


Helena som doula

Jeg arbejder helhedsorienteret og tilpasser mine forløb til dig (og hvis du har en partner, dennes behov). Du kan bla. fødselsforberedelse, kropsbehandling, gravidmassage, rebozo, ammevejledning, mindfullnesstræning og afspænding hos mig. Jeg har ingen skjulte agendaer eller overbevisninger du skal følge. Det er vigtigt for mig at vi finder dét der er det rigtige valg for dig ift. Doulaforløb, fødsel, smertehåndtering, strategier, fødeplan og hvis der opstår komplikationer. Jeg tilbyder altid en gratis samtale så du kan mærke efter om det er det rette for dig.


Følg i øvrigt med på Helenas instagram

Helena kan kontaktes på 30 11 31 05 og kontakt@helenahammer.dk

www.helenahammer.dk