jessica-da-rosa-bOfUo9UmR6s-unsplash

Mødregruppe for forældre i sorg

Kære mor, som ikke kan holde dit barn i dine arme. Du har min dybeste medfølelse 💗 

Jeg vil gerne invitere dig, der har mistet inden for de sidste par år ind i min sorg-mødregruppe for at give dig et sikkert og kærligt rum, hvor du kan møde andre kvinder, der også har mistet, og hvor du kan blive fyldt op, spejlet og rummet. 

Du er hjerteligt velkommen!

Hvad kan mødregruppen for forældre i sorg?

Mødregruppen er et sted for dig, der ønsker at få plads til din sorg og dit døde barn. Og som samtidig mærker en lyst til at få flere nuancer på din sorg. 

I mødregruppen vil du blive en del af et helende fællesskab.

I mødregruppen vil der være små oplæg omkring forskellige emner, der relaterer sig til tab, sorg og døden, og som lægger op til refleksion og delinger. 

Praktiske oplysninger

Datoer og tidspunkt: 

20/8-2024 kl. 18-20.30
27/8-2024 kl. 18-20.30
3/9-2024 kl. 18-20.30
17/9-2024 kl. 18-20.30

Adresse: 
Doula Huset Aarhus
Trige Centervej 75 b, 1. sal
8380 Trige 

Pris: 950 kr. 
Inkl. kaffe, the og lækre snacks 

Hvem kan deltage:
Du er velkommen, uanset hvornår i graviditeten eller efter, du har mistet. Hos mig anerkendes alle tab som tab. 

Praktisk:
Der er mødepligt til alle 4 gange. Bliver du forhindret pga. sygdom, så skriv så hurtigt som muligt på kontakt@enandenstart.dk

Mærker du, at denne form for mødre-sorggruppe taler til dig, så kan du booke din plads på knappen herunder. Jeg vil elske et byde dig indenfor i et trygt og varmt rum med en flok kvinder, der har tabet og sorgen til fælles.  

Hvem holder rum i mødregruppe for forældre i sorg

sorggruppe

Astrid Givard

Jeg hedder Astrid Givard og har selv oplevet at miste.
I 2016 mistede vi vores fjerde barn i maven i uge 40+5. Sigfred er hans navn, og han har inspireret mig til at støtte andre forældre i sorg. Året efter vi mistede Sigfred, aborterede jeg spontant i ca. uge 11. To år efter tabet af Sigfred, kom vores lille "rainbow baby". Vores femte og sidste barn.

Derudover er jeg doula og har i mange år arbejdet med forældre, der har oplevet at miste i graviditeten.

Indenfor de senere år har jeg videreuddannet mig i sorg, både som Sorgvejleder via seminarer.dk, og som Birth & Bereavement Doula via Stillbirthday. Det vil være mig en stor ære at få lov at tage mig varmt og kærligt af jer i gruppen.

Stine Maj Willy

Jeg har inviteret Stine Maj ind som med-sorggruppeleder i mødregruppen. Stine Maj Willy er doula og psykomotorisk terapeut og har i flere år beskæftiget sig med englemødre, både kropsligt og spirituelt.

Jeg har samarbejdet med Stine Maj siden 2017, og vi har en fælles forkærlighed for kvinder, der har mistet. Stine Maj er med til at lede sorggruppen, og hun vil bl.a. hjælpe med at få fokus på at inddrage kroppen roligt og kærligt i sorgprocesen.

© 2024 All Rights Reserved.
En ANDEN start ApS