Område:

Aarhus og en radius af 80 km derfra

Line tilbyder:

  • Psykologisk fødselsforberedelse
  • Doula forløb
  • 1:1 terapi session
  • Efterfødselssamtale
  • Kvindecirkler og forløb
  • Oxytocinboost inden fødsel
  • Psykologisk ammevejledning

Personligt om Line:

Jeg er stolt mor til mine to drenge fra hhv. 2020 og 2022. Jeg danner par med drengenes far. Sammen med ham bestræber vi os på at være det bedste team med fokus på kommunikation og næring til det vand, mellem os, som vores børn svømmer i. Jeg er meget social, og nærvær er en af mine kerneværdier. Fun fact: Jeg er typen, der hellere bærer 5 fyldte bæreposer, en pusletaske, 4 jakker og 2 par sko ind fra bilen på én gang, end at skulle gå flere gange. Det var også med den mentalitet, jeg mødte mine veer. 

Fagligt om Line:

Med min kombination som psykolog og doula, står jeg stærkt i dét felt, hvor min passion befinder sig. Jeg har altid haft en naturlig nysgerrighed på menneskets indre liv og dets adfærd. Med mig, i livet, har jeg en veludviklet evne til at fornemme stemninger og det usagte i relationelle interaktioner/dynamikker.

Jeg opererer med/forholder mig til en positiv tilgang indenfor psykologiens verden, og jeg er af den overbevisning, at vi selv står med valget om forandring i vores hænder. Og at det ikke handler om HVAD vi ved, men HVORDAN vi lever det.

Mit hjerte-formål med ’Hånd om fødslen’, er at den fødende og partner har sig selv med igennem hele oplevelsen (både op til fødsel, under fødsel og efter fødsel), uanset hvilken retning fødslen tager. Jeg arbejder med bevidstheden og anerkendelsen af, at ens fødsel er en oplevelse, som man har med sig resten af livet. Både kropsligt og mentalt, og både hos den fødende og partner. Den kan være definerende for måden, man ser sig selv på samt starten på forældreskabet.

Jeg står klar til at gribe dig/jer, uanset om det er før, under eller efter jeres fødsel.

Relevante kurser:

Psykolog fra Aarhus Universitet

Doulauddannelse v. Dansk doula institut, 2022

Ammevejleder v. Elisa Luna og Astrid Givard, 2021 (genopfriskning 2023)

Rebozokursus ved Marta Orbis, 2023

Line som doula:

Med mig som jeres doula vil jeg være der for jer, før, under og efter fødslen af jeres baby – og fødslen af jer som (flergangs)forældre. Jeg vil holde rum for, at I kan koncentrere jer om det allervigtigste, nemlig at skulle føde og møde jeres baby. I vil blive klædt på til at stå stærkt som team, men også jeres rolle hver især.

Det er højt prioriteret, at vi skaber en tillidsfuld relation til hinanden, således at jeg kender jeres ønsker, drømme og forhåbninger for fødslen. Og omvendt at I ved, at I har en stabil støtte i mig, og at jeg ikke afviger fra jeres side.

Det er ikke kun jeres baby der bliver født, I bliver også født som forældre. Livet som I kender det er ikke længere, og med det kan der følge en masse følelser og frustrationer/fortvivlelse med. Af netop den grund slipper jeg jer ikke ved fødslen. Jeg ønsker, at I lander blødt, godt og sikkert og derfor kommer jeg på hjemmebesøg efter fødslen, hvor vi kan dykke ned i det, I har brug for.

Kontakt oplysninger:

Hjemmeside: www.haandomfoedslen.dk

Mail: kontakt@haandomfoedslen.dk

Tlf: 50282959

Instagram: haandomfoedslen

Facebook: Hånd om fødslen