Herfra kan du læse mere de kloge mennesker og vigtige organisationer, som jeg samarbejder med. 


Helene Bovin er jordemoder og tidligere partner i En ANDEN start. Helene er og har siden min start som doula været min store læremester. Hun har desuden skrevet bogen Fødemanualen for mænd. Helene praktiserer i Københavnsområdet.


Elisa Luna er IBCLC og ammespecialist. Jeg samarbejder med Elisa Luna om Grunduddannelse i amning og så er hun min gode sparringspartner.


Æblebørn er sundhedsplejersken med den naturlige tilgang til sundhed i familien. Jeg er desuden at finde som “ekspert” i Klub Æblebørn.


Stine Bjødstrup Kristensen er 4. generation af Familiekiropraktik. Hun er ekstrem dygtig og har bred erfaring med behandling af  gravide og spædbørn.


Osteopat Tina Rasmussen fra Team Osteo har stor erfaring med behandling af spædbørn og ved i øvrigt en masse om stramt tungebånd.


OnlineOsteo er Tina Rasmussens online forum for hjælp til gravide, mødre og babyer.


Bjøreng Klinik tilbyder sundhedsfaglige behandlinger inden for graviditet, fødsel og barsel, og huset rummer fysioterapeuter, jordemoder, sygeplejerske og meget mere.


Bag Jordemoder.net står privatjordemoderen og IBCLC Karen Børhnsen i Sønderborg.


Lars Kjeldal er bl.a. kraniosakralterapeut og akupunktør. Snyd ikke dig selv for et besøg hos denne alvidende mand, hvis du har problemer med  kroppen. Eksempelvis hvis du venter et barn i underkrop.