Maria Paladino doula
Jeg ønsker at hjælpe og ruste fødende og deres partner/fødselshjælper så de kan få den bedste fødsel. Jeg vil tage dem i hånden på deres rejse mod forældreskabet både før, under og efter fødslen, så de føler sig trygge og klar til de udfordringer de måtte møde.

Område

Bor i Bording. Dækker også Holstebro, Herning og Struer mm.


Maria tilbyder

 • Forberedende samtale og partjek
 • Fødselspakke:
  1 samtale før fødslen
  1 samtale efter fødslen
  Udarbejdelse af fødselsplan
  24/7 standby i 5 uger omkring terminsdatoen (inkl. ubegrænset telefon- og SMS-kontakt)
  Fødselsstøtte fra ve start og 2-3 timer efter fødslen
  Evt. leje af fødekar ved hjemmefødsler
  Rebozo massage og undervisning i rebozo
  Ammevejledning før og efter fødsel

Personligt om Maria

Jeg er mor til Sienna og gift med Pasquale. Vi bor i Bording, hvor jeg går hjemme med Sienna, vi har fokus på nærvær og hjemlig hygge. Da jeg selv blev gravid mærkede jeg et kald, jeg endnu ikke vidste hvad var, men jeg vidste jeg skulle arbejde med graviditet, fødsler og tiden derefter, det kald viste sig at jeg skulle være doula. Jeg bliver inspireret af mødet med mennesker og folks forskelligheder og jeg ved at ikke to mennesker er ens og det samme gælder fødsler.


Fagligt om Maria

Jeg er uddannet ammevejleder og kan hjælpe dig/jer med at få en god start på amningen eller hjælpe jer med at løse de udfordringer i måtte havde mødt på jeres vej.

Jeg er uddannet lifecoach hos Sofia Manning, hvor jeg hovedsageligt har arbejdet med kvinder og deres feminine energier. Jeg har en masse hands-on viden om kærlighedssprog, partnerkommunikation og livet som gravid, fødende og mor. Denne faglige baggrund tager jeg med ind i mit virke som doula og hjælper par så de er rustet til deres liv som forældre.


Relevante kurser

 • Ammevejleder grunduddannelsen ved Astrid Givard og Elisa Luna marts 2021
 • Life -og bussiness coach ved Sofia Manning marts 2019
 • Uddannet Doula ved Dansk Doula Institut 2021

Følg med på Marias instagram

Telefon:  22385218