Vores mål er at støtte og nære forældre, der har mistet og samtidig bidrage til at nedbryde tabuer omkring spædbarnsdød og aborter.


På Englemor Retreats tilbyder vi:

Retreats for mødre, der har mistet: “Englemor”.

En online platform på Instagram, hvor vi udbreder viden omkring tab, sorg og livet efterfølgende.

Et online fællesskab på Facebook for forældre, der har mistet i graviditeten og efter fødslen.

Dine kærlige værter på Englemor retreats er Stine og Astrid

Stine er uddannet psykomotorisk terapeut og var under sin uddannelse i praktik hos En ANDEN start, hvor hun afholdt efterfødselstræning for kvinder, der havde mistet et barn. Hun begyndte at søge mere viden omkring det at miste i forbindelse med graviditeten, og hvordan man støtter disse kvinder bedst. Derfor valgte hun også at skrive bachelor om emnet. Hun er udvikler af den guidede meditation “Lille nye liv”, som er særligt udarbejdet til kvinder, der er gravide igen efter at have mistet.

Stine har en særlig indsigt i det at være gravid efter at have mistet, fordi hun har specialiseret sig i det igennem længere tid, men også fordi hun har fulgt sine to nære veninder igennem gennem den svære og udfordrende proces. Hun kender til sorgens udtryk, selvom hun ikke selv har prøvet den. Som psykomotorisk terapeut praktiserer Stine ud fra en holistisk tilgang og anerkendelse af det hele menneske. Hun anerkender og har forståelse for sammenhængen i mellem det fysiske, psykiske og sociale i mennesket. Og at menneskets fysiske, psykiske og sociale egenskaber og behov er i konstant påvirkning af hinanden.

Astrid: Jeg har arbejdet med gravide og fødende som doula siden, vi fik vores andet barn i 2010, fordi jeg mærkede et kæmpe kald til at støtte kvinder i transformationen fra kvinde til mor. I 2016 mistede vi vores fjerde barn, der døde i min mave i uge 40+5. Et halvt år efter havde jeg en spontan abort i uge 11. Det har sat dybe spor i mig at opleve at miste, og samtidig har det givet livet en ny dybde og en større spirituel tilgang til verden.

To år efter vi mistede, fik vi en lille pige – en såkaldt “rainbow baby.” (På engelsk refererer Rainbow baby til et barn, der kommer efter et mistet barn, fordi “efter uvejret kommer der altid en regnbue”). Jeg har således også på egen krop mærket angsten og uroen og kæmpet for at finde ind til tilliden i graviditeten efter at have mistet. På bloggen Mistetspaedbarn skriver jeg om vores oplevelser med at have mistet vores søn. Jeg brænder virkelig for at støtte op om kvinder i transformation, også når livet gør virkelig ondt. For tiden er jeg i gang med at uddanne mig til Stillbirthday Doula.