Velkommen

TAK fordi du vil modtage mit nyhedsbrev!

Jeg hedder Astrid Givard, er doula og har En ANDEN start.


Jeg tror på, at trygge og styrkende fødselsoplevelser nærer vores parforhold, familier og samfund. Fødsler forandrer og sætter aftryk på resten af vores liv. Vi fortjener alle en fødselsoplevelse, vi kan vokse af og som giver os overskud.

Hvad kan du få hos mig

Jeg arbejder holistisk. Jeg bruger mine 12+ års erfaring som doula og fødselshjælper til at anerkende jeres behov og ønsker. I min tilstedeværelse oplever I nærvær, indsigt og kærlighed. Hvad end I er førstegangsforældre eller flergangsforældre, så sikrer jeg, at I føler jer set, hørt og mødt.

gravide

For gravide og forældre

Læs om mine tilbud til gravide og forældre her.

doulauddannelse

Uddannelser og kurser

Hos mig kan du bl.a. blive uddannet doula og ammevejleder.

Find din doula

Jeg har samlet landets dejligste doulaer i mit netværk. Klik ind og find det rette match til dig.

Til forældre, der har mistet

Har du mistet i forbindelse med graviditeten eller efter har jeg en række kærlige tilbud til dig.

Jeg vil gøre mit ypperste for at møde jeres behov

“Det var en enorm tryghed for både mig og min kæreste at have Astrid med til fødslen af vores søn. Det var så dejligt med et ekstra sæt hænder og en mere, der kendte mig og mine behov og ønsker. For mig var det vigtigt, at der hele tiden var en hos mig og Astrids deltagelse betød, at fødslen også blev en fantastisk oplevelse for min kæreste. Jeg synes, en fødsel er en meget intim oplevelse mellem kvinden og hendes mand, men Astrid mestrede på smukkeste vis at stå i baggrunden, når det var passende og virkelig også at byde ind, når jeg havde brug for det. Hun tog over på de tidspunkter, som vi havde aftalt inden, og hun mindede mig om de ting, vi havde øvet og talt om.”

Jeg vil elske at byde dig velkommen

Tag et kig rundt på websitet og se, om jeg eller en af de skønne doulaer i netværket er den rette til at støtte dig! 

© 2022 All Rights Reserved.