http://pxl.host/k5e4hq1m8yh9pnqc90q.png

I Doula Huset Aarhus kan du købe stofbind, hagesmætte og wetbags fra Elskbar Reusable samt Care for Birth akupressurkort. Disse sendes ikke men købes ved fremmøde i Doula Huset.
Du kan som doula desuden købe Doulahåndbogen i Doula Huset. Denne sendes også mod betaling af porto.


Priser:

Stofbind fra Elskbar

Light flow: 49 kr. pr. stk. 

Regular flow: 59 kr. pr. stk. 

Heavy flow: 79 kr. pr. stk.

Hagesmæk Elskbar: 42 kr. 

Wetbag, lille Elskbar: 48 kr.

Wetbag, medium Elskbar: 109 kr.

Care for Birth – akupressurkort

379 kr.


Stofbind fra Elskbar

Der er mange gode grunde til at vælge et genanvendeligt stofbind fra Elskbar!

Den vigtigste årsag er for mange kvinder fornemmelsen af at bære et naturligt og kemifrit produkt i et meget følsomt område. I modsætning til engangsbind, der fx indeholder plastic, indeholder Elskbar stofbind kun miljøvenlige og hudvenlige materialer. 

Stofbindene er skabt med blød bambusvelour mod huden og sugende bambusfrotté i midten. På ydersiden er der TPU som er vandtæt, ligesom vingerne er lavet af TPU. Det suger ikke, og derfor undgår du lækage. Blodet vil blive i bindet. 

Indermateriale: 85 % bambus, 15 % polyester.
Ydermateriale: 100 % polyester med TPU (thermoplastic laminate)

Alle kvinder bløder i forskellige mængder, så tilpas størrelsen efter din måde at bløde på.
Light flow kan også bruges som trusseindlæg i resten af cyklus, hvis du har brug for det. Heavy flow er også velegnet som efterfødselsbind. Vil du glæde en ny mor, er det en oplagt gave at give.

Mange kvinder med inkontinens beretter også om, at bindende i alle størrelser kan holde dem tørre, afhængigt af hvor meget, de lækker. 

Hvad gør man ved brugte stofbind?

Du kan bruge en wetbag til dine brugte stofbind. Når du har samlet nok til en vask, eller hvis du alligevel skal vaske en kogevask på 60˚, så smider du dem bare direkte i vaskemaskinen sammen med wetbagen. Hvis de er meget fyldte, kan du skylle dem igennem med kold vand først eller vælge ekstra skylleprogram på vaskemaskinen. Efter vask hænger du dem til tørre. 

Elskbar er skabt af Louise, der selv er mor til 4 og bor i Aarhus. Så ved at købe Elskbars stofbind, støtter du en lokal kvindelig iværksætter, der virkelig lægger hjerte og sjæl i at skabe de bedst mulige produkter. www.elskbar.dk