Rebozoworkshop for par. To timer, hvor du og din partner lærer simple rebozoteknikker til nænsomt at:

  • afspænde den gravide krop
  • fremme veerne under fødslen
  • invitere baby til at indstille sige mest hensigtsmæssigt til fødslen
  • give den gravide en fantastisk følelse i kroppen

Det er en hands-on rebozoworkshop, som gør jer i stand til at bruge teknikkerne med det samme. I vil ligeledes få ekstra fif, hvis jeres barn har indstillet sig med numsen først (underkropsstilling).

Nb! din fødepartner kan være din kæreste, din veninde, din mor – eller hvem du nu skal have med til fødslen! Dog kan du kun tage én partner med denne aften 😉

“Det var vildt sjovt at være til workshop. Vi var et lille hold, og der blev virkeligt grint og rystet godt igennem – også mændene fik sig en tur. Astrids undervisning var varm, indlevende og informativ. Hun formåede virkelig at skabe et læringsrum, hvor det var sjovt og trygt at være en del af. ”

Medbring gerne et tørklæde eller fx en fastvikle. Klædet skal være rimeligt langt og må ikke være for elastisk. Har du ikke et, kan du låne af mig.

“Min mand og jeg deltog i rebozoworkshop ved Astrid, da jeg var uge 23. Jeg havde haft mange bækkensmerter og frygtede, hvordan resten af min graviditet og fødsel skulle forløbe. Jeg håbede at få redskaber til opnå aflastning i resten af min graviditet men også teknikker vi kunne bruge i fødslen.  Vi har efterfølgende brugt flere af rebozoteknikkerne til at aflaste og give afspænding til mit bækken, ben og nakke. Min mand har også fået et par ture med tørklædet, når benene var ømme efter træning.  Øvelserne er utrolig effektive, og jeg døjer næsten ikke med smerter i bækkenet længere. Jeg er lettet over, at vi nu har redskaberne til selv at kunne gøre noget, i forbindelse med fødslen – både til at lindre smerte, men også til at skabe de bedste forudsætninger og plads til baby. (og kunne undgå ydre indblanding). “

Datoer for kommende rebozoworkshops:

Tirsdag d. 16/6-20 kl. 17-19

JA TAK – til rebozoworkshop for par

Rebozoworkshop afholdes hos:

Skafferiet – Spisestuen
Jernbanegade 1
8382 Hinnerup

Skafferiet ligger lige ved siden af Hinnerup station. Tog fra Aarhus går direkte hertil på 14 min. Gratis parkering på den anden side af vejen.

Jeg kører gerne ud til mødregruppearrangement eller lign. hvis I samler min. 4 par, der gerne vil lære at bruge dette fantastiske værktøj.

Desuden kommer jeg også gerne hjem til jer og giver jer en times undervisning og massage. Se mere under rebozomassage.

Pris for rebozoworkshop:

500 pr par for to timers undervisning, der giver jer meget bedre chancer for en gravid mor i trivsel og en fødsel, der glider lettere.

Når du booker skal du kun booke en plads, selvom I er to 🙂

Der vil være lækre snacks og drikkevarer.

JA TAK – til rebozoworkshop

NB! Da jeg også er doula, kan det ske, at kurset falder sammen med en fødsel. I så fald finder vi en ny dato, eller I får pengene retur.

“Jeg brugte faktisk selv teknikkerne på min højgravide veninde (4 dage over termin) hvis baby ikke havde lagt sig ned i bækkenet, og undervejs i én af øvelserne så udbrød hun pludseligt ” der skete noget – jeg kan mærke hun synker helt ned” – hun fødte næste dag.” 

rebozoworkshop