Hvad kan du bruge rebozomassage til?

 • Øm i bækkenet?
 • Træt og tung?
 • Væskeophobninger?
 • Lændesmerter?

Så er rebozomassage den dejligste, lindrende form for gravidmassage.

Rebozo er et langt sjal, som bruges til at vugge og ryste den gravide i. Det stammer fra mexico, hvor jordemødre har brugt det i mange århundreder til gravide og fødende. Herhjemme er det jordemoder Marta Orbis, der har indført teknikken. Jeg har deltaget i to helt utrolig lærerige rebozokurser hos hende.

Rebozomassage kan bl.a.:

 • Lindre smerter og ubehag
 • Give mor den dejligste velværefølelse
 • Hjælpe mor “ned i kroppen”
 • Styrke kontakten mellem mor og baby
 • Invitere baby til at stille sig godt til rette i dit bækken inden fødslen

Din baby vil med garanti også nyde at blive vugget blidt i din dejlige mave.

Som doula bruger jeg også rebozomassage inden og under fødslen til eksempelvis at hjælpe fødslen i gang, stimulere til bedre veer, ryste barnet på plads, hvis det står skævt, afspænde mor osv.

Se Doula Tv om rebozo her.

Rebozolukning:

Rebozolukning er en blid og smuk måde at passe på en krop efter en graviditet. Som gravid åbner vi os på mange planer. Fysisk udvider vi os, mavemusklerne deler sig, ligamenterne giver sig – alt bliver blødere og åbner op. Mentalt og sjæleligt åbner vi os op for det nye liv i vores livmoder. Efter en fødsel er vi stadig åbne på alle planer, og her kan en svøbning i mine rebozos hjælpe til at få kroppen og sjælen til at samle sig igen. Samtidig er det en forløsende og helende oplevelse at blive holdt kærligt.

Hvor kan jeg få rebozomassage:

Jeg oplever, at det giver aller mest mening, at man kommer sammen med den person, der skal støtte en ved fødslen og får massagen sammen med instruktion af partneren, for på den måde, kan I blive ved med at få udbytte af timen hos mig.

Rebozomassagen foregår enten hos mig på Lykkekærvej 4, 8382 Hinnerup, eller hos dig. Hvis du bor mere end 30 km fra Lykkekærvej 4, 8382 Hinnerup betales kilometerpenge efter gældende takster.

Skriv på kontakt@enandenstart.dk for at aftale en tid.

Send en mail

Alternativt er du velkommen på Rebozoworkshop for par!

Pris:

 • Rebozolukning inkl. samtale 90 min. 1250 kr.
 • Rebozomassage inkl. instruktion af din fødselshjælper: 60 min: 800 kr.

Jeg mottok rebozomassage av Astrid i slutten av min graviditet, og opp mot fødselen. Mens mitt 1 og 2 trimester hadde vært absolutt helt fantastiske og problemfrie, vart siste del av mitt 3dje trimester veldig hardt bla pga mye fostervann og vann i kroppen. Her var rebozomassagen til Astrid helt vidunderlig. Tørkledet ligger organiskrundt om kroppen og gir en bløt støtte, mye bedre enn en massasjebenk; man får en pause fra klassisk ligge eller ståstilling og man får mere støtte enn om man skulle være i vann. Den rytmiske måten man trekker i tørkledet på, gir en utrolig avslappende effekt. Jeg følte at rebozomassagen fikk sammenpressede muskler og ledd til å løsne opp, blod og lymfe fikk hjelp til å sirkulere bedre og sist men ikke minst fikk jeg en psykisk opptur av det. Det er en fantastisk stress-release, for både mor og barn. Dette er en massasjeteknikk (og en massør) jeg varmt vil anbefale til alle.