Jeg brænder for at støtte gravide på vejen ind i moderskabet. Min mission er at støtte kvinden i at bruge sin indre power og hjælpe hende igennem graviditet, fødsel og vejen ind i moderskabet på den mest naturlige og bedst tænkelige måde. OG på den måde der føles sand for den enkelte kvinde.

Område

Hanne bor i Vallensbæk på Sjælland og dækker Vestegnen og Københavns omegn.

Hanne tilbyder

Mit mål er at kunne være den ypperligste støtte for gravide og deres partner på vej ind i familielivet.

  • Doulaforløb
  • Samtaler med bl.a sårbare gravide
  • Rebozomassage samt fødselsmodning og svøbning
  • Fødeplan og akupressur
  • Postpartum samtaler
Jeg ønsker en doula og vil gerne ringes op

Personligt om Hanne

Jeg er 56 år, gift på 30. år og mor til en datter på 28 år (Doula Maria Eli )og en søn på 23 år (Lasse). Begge mine børn er undfanget ved hjælp af IVF metoden. Da min mand og jeg besluttede, at vi ville være forældre skulle det vise sig, at vi måtte igennem et længere fertilitetsforløb. Jeg er så taknemmelig for, at vi fik vores ønskebørn og i dag er vi også beriget med et barnebarn på halvandet år <3 Jeg elsker at være mormor og jeg elsker at følge min datter i moderskabet <3

Som menneske er jeg empatisk og omsorgsfuld. Jeg føler selv, at jeg skaber god energi og tryghed i rummet sammen med andre. Jeg har en god humor og et positivt livssyn. Jeg har stor respekt for det enkelte individ og vores forskelligheder som mennesker. Min indstilling til livet er, at der er en mening med alt.

Jeg interesserer mig for spiritualitet, sten og krystaller, æteriske olier og arbejdet med sindet. Det er på hobbyplan, så jeg har ikke uddannelse i det, men bruger det i min egen hverdag (og hvis det ønskes i et forløb).

Fagligt om Hanne

Jeg er oprindeligt uddannet bioanalytiker men har egentlig altid haft en drøm om at arbejde med gravide. Jeg har erfaring fra barselsafsnit, neonatalafdelinger og børneafdelinger.

Da min datter skulle være mor, oplevede jeg igen en trang til at have med gravide og fødsler at gøre. Hun gjorde mig opmærksom på doulauddannelsen, og jeg vidste med det samme, at det var det, jeg skulle give en chance.

Det endte med, at vi tilmeldte os uddannelsen sammen hos Christina Jørgensen i København.

Relevante kurser

  • Doulauddannelsen hos Doula Mama Christina, 2020.
  • Rebozokursus hos Marta Orbis 2020.

Hanne som doula

Jeg er doula, fordi jeg kan mærke, at min empati og omsorg for andre kan være givende for kommende mødre og samtidig giver mig så meget mening i forhold til mig selv som menneske.

En god doula giver støtte, omsorg og nærvær til det kommende forældrepar før, under og efter fødsel i samarbejde med jordemoder og sundhedspersonale. Hun overholder de aftaler, der er lavet med parret på bedst tænkelige vis og støtter den fødende kvinde i at stå stærkt i sig selv på vejen ind i moderskabet. Hun lytter og kommer ikke med løsninger, men guider den gravide og hendes partner i at finde ind til det, der er vigtigst og bedst for dem på vejen ind i det nye familieliv.

Pris

Fødselsforløb (på kald 2 uger før og efter termin) – 10.500 kr.
Rebozo massage 60 min. inkl. samtale – 500 kr. (klippekort 3 gange rebozo massage 1250 kr.)
Rebozo svøbning 90 min. inkl. samtale – 650 kr.
Fødeplanlægning 60 min. – 500 kr.
Fødselsmodning (rebozo massage, akupressur og fodbad) 90 min. – 750 kr.

Jeg ønsker en doula og vil gerne ringes op

Følg i øvrigt med på Hannes instagram