Kære gravide!

Hjerteligt tillykke med din graviditet.

Her er en guide til, hvad du kan bruge mig til, hvis du er gravid. Klik på linket for at komme til siden, hvor du kan læse mere om hver enkel ydelse.

  • Jeg tilbyder fødselsforberedelse, som jeg vil anbefale alle at tage. Jeg lægger vægt på at give dig muligheden for at mærke, hvad der er rigtigt for dig, at give dig forskellige teknikker til at være i og arbejde med din krop, når du har veer samt at din partner er din vigtigste medspiller i hele forløbet.
  • Hvis du har mange tanker, der fylder for dig, frygt for fødslen eller andet, du gerne vil have bearbejdet, så tilbyder jeg samtaler med dig enten med eller uden din evt. partner.
  • Rebozomassage er en gave til den gravide krop, især hvis du er øm eller har et barn, der vender med numsen nedad. Jeg tilbyder både at give dig rebozomassage, og at I som par kan komme på rebozoworkshop.
  • Ammeforberedelse er i min optik lige så vigtig som fødselsforberedelse og det anbefales, at du har din partner (eller den, der skal støtte dig i ammeetableringen) med på kurset.
  • Overvejer du at få en doula med på din rejse gennem graviditet og fødsel, så se listen med de doulaer, der er tilknyttet En ANDEN start og kontakt mig for at blive matchet med den rette doula.