Jeg har et stort ønske om, at hjælpe kvinder
med at finde ind til dem selv, deres ønsker og
store visdom, der gemmer sig derinde,
så de får den bedst tænkelige fødsel.

Område

Roskilde og omegn

Stine tilbyder

  • Rebozomassage
  • Rebozosvøbning
  • Fødeplanlægning
  • Fødselsforberedelse
  • Fødselsmodning
  • Samtale før og efter fødsel
Jeg ønsker en doula og vil gerne ringes op

Personligt om Stine

Jeg er 34 år, gift med Mads og sammen har vi to børn. Nor på 6 år og Svala Frigg på 2 år. Jeg er super sensitiv og mærker meget ind i følelser og energier, hvorfor jeg også arbejder meget intuitivt i mødet med gravide.  
Jeg er draget af det spirituelle, og bruger bl.a. krystaller og andre  energiredskaber i min dagligdag. 
Jeg er spontan og nysgerrig på livet, og kan ofte have lange lister med ting, jeg gerne vil. Jeg sidder sjældent stille særlig lang tid ad gangen☺
Jeg har tidligere dyrket meget yoga og danset, men har desværre ikke tiden til det pt (kun når jeg danser rundt i stuen med mine børn;)). Jeg mediterer gerne dagligt, da det giver mig ro i krop og sind.
Herudover bruger jeg naturen som ressource, når jeg skal lade op og få energi. 
Mit moderskab betyder alt for mig, og jeg går meget op i at møde mine børn anerkendende og blidt. 
Jeg har stor interesse for det psykologiske og pædagogiske, og mødet mellem mennesker – særligt børn og voksne – og læser gerne mange bøger herom. 
Udover mit doulavirke er jeg hjemmegående med min datter, og jeg elsker at have mulighed for at tilbringe det meste af min tid med hende. At se mine børn vokse op og følge deres vej her i livet er fantastisk.

Stine som doula

Oprindeligt uddannet folkeskolelærer i 2014, men har siden endt uddannelse været hjemmegående med mine børn. Først med min søn fra sept 2014 og siden (og fortsat) med min datter fra juli 2018. 
Jeg har altid arbejdet med mennesker, enten i servicebranchen eller i skoleregi. 
Jeg synes det er vigtigt, at stå stærkt i det, jeg laver. Jeg er derfor altid på udkig efter ny viden, kurser mm. 

Stines mission som doula

Jeg har altid mærket, at jeg skulle et eller andet med børn og deres start i livet, men har haft svært ved at finde ind til præcis, hvad det skulle være. Efter to meget forskellige fødsler – min søn på hospitalet, hvor jeg mistede min power og fødte i strukturens orden; og min datter, hvor jeg fødte hende hjemme fyldt med power og visdom- mærkede jeg endelig, hvilken vej jeg skulle gå. Jeg har et stort ønske om, at hjælpe kvinder med at finde ind til dem selv, deres ønsker og store visdom, der gemmer sig derinde, så de får den bedst tænkelige fødsel. Desværre har alt for mange kvinder mistet tiltroen til deres egen krop og egne evner, og det ønsker jeg at være med til at ændre. Så nogle frø. 

Jeg har en naturlig tilgang til graviditet og fødsel, og livet generelt. For mig er en fødsel det mest transformerende tidspunkt i kvindens liv. Det er ikke kun et barn der fødes, men også en mor og en kvinde, der nu skal være i livet på en ny måde. 

Eftertiden er også utrolig vigtig i mine øjne, hvorfor jeg også skal tage en uddannelse til post partum doula. 

Relevante kurser

  • Doula mama hos Christina Jørgensen 2020.
Jeg ønsker en doula og vil gerne ringes op

Følg med på Stines Instagram