jessica-da-rosa-bOfUo9UmR6s-unsplash

Spirituel sorggruppe for kvinder

Kære mor, som ikke kan holde dit barn i dine arme. Du har min dybeste medfølelse 💗 

Jeg vil gerne invitere dig, der har mistet inden for de sidste par år ind i min sorggruppe for at give dig et sikkert og kærligt rum, hvor du kan møde andre kvinder, der også har mistet, og hvor du kan blive fyldt op, spejlet og rummet. 

Du er hjerteligt velkommen!

Hvad er spirituel sorggruppe?

Sorggruppen er et sted for dig, der ønsker at få plads til din sorg og dit døde barn. Og som samtidig mærker en lyst til at få flere nuancer på din sorg. 

I sorggruppen vil du blive en del af et helende fællesskab.

I sorggruppen vil der være små oplæg omkring forskellige emner, der relaterer sig til tab, sorg og døden, og som lægger op til refleksion og delinger. 

At gruppen betegnes som spirituel betyder, at jeg som sorggruppeleder og facilitator vil trække på egne erfaringer med og inddrage forskellige spirituelle elementer og emner, såsom korttrækning, krystaller, symboler, ritualer, sjælesnak mv. Du behøver ikke have nogen erfaring med det spirituelle – du skal bare mærke, at det kalder på dig. Det er ikke på nogen måde avanceret eller højtragende – tværtimod er det spirituelle helt nede på jorden. 

Praktiske oplysninger

Datoer og tidspunkt: 

23/2-2023 kl. 18-20.30
2/3-2023 kl. 18-20.30
9/3-2023 kl. 18-20.30
16/3-2023 kl. 18-20.30

Adresse: 
Doula Huset Aarhus
Trige Centervej 75 b, 1. sal
8380 Trige 

Pris: 
1250 kr. 
Inkl. kaffe, the og lækre snacks 

Hvem kan deltage:
Du er velkommen, uanset hvornår i graviditeten, du har mistet. Hos mig anerkendes alle tab som tab. 

Praktisk:
Der er mødepligt til alle 4 gange. Bliver du forhindret pga. sygdom, så skriv så hurtigt som muligt på kontakt@enandenstart.dk

Mærker du, at denne form for sorggruppe taler til dig, så kan du booke din plads på knappen herunder. Jeg vil elske et byde dig indenfor i et trygt og varmt rum med en flok kvinder, der har tabet og sorgen til fælles.  

Med-sorggruppeleder

Jeg har inviteret Stine Maj ind som med-sorggruppeleder i Spirituel Sorggruppe. Stine Maj Willy er doula og psykomotorisk terapeut og har i flere år beskæftiget sig med englemødre, både kropsligt og spirituelt. Jeg har samarbejdet med Stine Maj siden 2017, og vi har en fælles forkærlighed for kvinder, der har mistet. Stine Maj er med til at lede sorggruppen, og hun vil bl.a. hjælpe med at få fokus på at inddrage kroppen roligt og kærligt i sorgprocesen.

Sorggruppeleder

Jeg hedder Astrid Givard og har selv oplevet at miste.
I 2016 mistede vi vores fjerde barn i maven i uge 40+5. Året efter aborterede jeg spontant i ca. uge 11.

Derudover er jeg doula og har i mange år arbejdet med forældre, der har oplevet at miste i graviditeten.

I 2022 har jeg uddannet mig som Sorgvejleder via seminarer.dk, og i 2021 uddannede jeg mig til Birth & Bereavement Doula via Stillbirthday. Det vil være mig en stor ære at få lov at tage mig varmt og kærligt af jer i gruppen.

© 2022 All Rights Reserved.
En ANDEN start ApS