Min mission som doula er, at ingen skal gå igennem det samme, som jeg gjorde efter min fødsel. Og hvis de gør, så vil jeg være ved deres side. Jeg ønsker at støtte alle forældre til at finde ud af, hvad der er sandt for dem og lade dem føle sig støttet og bestyrket af de valg, de træffer.

Område

Aude-Aline bor i Silkeborg og dækker det meste af Midtjylland, herunder Viborg, Aarhus, Horsens.


Personligt om Aude-Aline

Jeg er 32, franskmand, gift med en fransk mand, og vi har to børn på 7 år.
Louis og Juliette. Vi flyttede til DK i 2014 og har købt huset i Silkeborg. Jeg er en meget levende kvinde. Jeg elsker te, chips, mørk chokolade og god vin med godt selskab. Jeg elsker at tage skovtur dagligt, jeg elsker at danse alle type danser, og jeg er vild med musik og bøger. Min hobby er også kick boxing. Jeg kan godt lide at presse mig og min krop, og det giver ro i hovedet på en dejlig måde. Jeg kan godt lide at lave mad og selvfølgelig spise retter, jeg har lavet.


Fagligt om Aude-Aline

Jeg blev uddannet doula i Frankrig i 2014. Jeg arbejder hovedsageligt med internationale familier, som nogle gange møder endnu større udfordringer i at få en baby i et nyt land.

Jeg tilbyder rebozo og meditation.

Jeg støtter også dig, der mister, dig der adopterer eller dig, der er gravid singlemor.


Aude-Aline som doula

En god doula er en god lytter. Hun ved at hun ikke behøver udfylde stilheden. En god doula ved, at hun ikke er en løsning og ikke altid har det gode råd. Hun ved ikke bedst. Hun kender sin rolle, hvornår hun skal give plads til andre, og hun respekterer det faglige personale og deres job. Hun vil inkludere alle familiemedlemmer i sin støtte. Nære moren og tage vare om de små ting. Fordi selv neglelak på en træt mor, kan gøre en forskel.


Følg med på Aude-Alines instagram
Aude-Aline er at finde på sin hjemmeside Doula Midtjylland


Jeg ønsker en doula og vil gerne kontaktes