Område

Jeg dækker primært Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart ved behandlinger, men dækker ca. en times kørsel fra min bopæl i Skærbæk ved fødekald.


Amalie tilbyder

  • Rebozomassage
  • Fødselsforberedelse inkl. udarbejdelse af fødeplan
  • Fødselsmodning
  • Fulde doulaforløb
  • Placenta care

I mine behandlinger indgår akupressur, homøopati og essentielle olier efter behov.


Personligt om Amalie

Jeg er 35 år og bor i min barndomsby sammen med min mand Thomas, vores to drenge Falke på 5 år og Snorre på 3 år samt vores hund Sander. Jeg har hjemmepasset drengene siden barslen med den ældste sluttede, og mit liv har derfor primært været fyldt op af det levede liv med børnene de sidste år. Moderskabet startede en sneboldeffekt for mig af bevidste valg, og personlig frihed og bevidste valg betyder meget for mig. Jeg er fortaler for brede rammer og anerkendelse i samfundet uanset livsvalg.


Fagligt om Amalie

Jeg er oprindeligt uddannet kontorassistent, senere ergoterapeut og har desuden arbejdet som bl.a. pædagog- og handicaphjælper. Jeg har arbejdet med rehabilitering i psykiatrien, men med moderskabet kom transformationen, og især min 2. fødsel hvor jeg selv havde en doula med, pustede til drømmen om selv at uddanne mig til doula.


Amalie som doula

Jeg har bred erfaring med at yde professionel støtte til mange forskellige slags mennesker med forskellige baggrunde, udfordringer, ønsker og behov. Kombineret med et levet liv, et moderskab og mangeårigt hjemmeliv med omsorgsarbejde kan du føle dig helt tryg i mine hænder. Jeg er her for dig/ jer og vil støtte jer i lige præcis det I ønsker, og i det I føler vil give jer den bedste oplevelse. Jeg har kompetencer indenfor bl.a. homøopati, rebozomassage, urte-kundskab, akupressur og aromaterapi, men først og fremmest kan jeg tilbyde jer tryghed og kærligt nærvær i en overgang hvor det har afgørende betydning.


Relevante kurser

Certificeret Livsdoula ved privat jordemoder Ann-Emilie Augustinus.


Hjemmeside: www.amaliemolzen.dk
Tlf.: 26397687
Email: amalie_molzen@hotmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/amaliemolzen/
Facebook: https://www.facebook.com/Doula-Amalie-Molzen-101461645603216