Kære doula!

 • Synes du, at doula-livet til tider kan være ensomt?
 • Er du kørt træt i kampen om kunder og føler, at du skal lave en masse markedsføring for at blive set?
 • Drømmer du om at kunne arbejde ud fra hjertet uden at tænke på at sælge dig selv?
 • Vil du hellere have tid til de kunder, du faktisk har?

Nu har du muligheden for at blive en del af doulanetværket ved En ANDEN start. Et hjertevarmt doulanetværk i Danmark, hvor du kan få lov til at koncentrere dig om dine kunder og slippe for at tænke på markedsføring.

Jeg har været doula siden 2010 og har været med til at gøre en del af pionerarbejdet i Danmark. Jeg ved, hvor svært det kan være at sælge sig selv som doula, når man er hjertearbejder.

Jeg ønsker at støtte dig!

Derfor tilbyder jeg nu at gøre noget af arbejdet for dig, så det kan blive lettere for dig at være Doula fra hjertet.

Du kan opfatte mig som din kærlige leder, din ”doula-mor”, eller som din ”business-doula”, der markedsfører dig og din forretning og samtidig støtter dig i dit arbejde. Jeg tager dig under mine vinger i doulanetværket.

Når en gravid ønsker at finde en doula, kontakter hun mig. Jeg sender hende til den doula, der passer til hende, alt efter geografisk placering og ønsker til en doula. Jeg er således bindeleddet mellem dig og dine kunder.

Doulanetværket er for doulaer i hele Danmark.

Når du vælger at blive en del af Doulanetværket, får du:

 • Et personligt og hjertevarmt businessnetværk med ligesindede, hvor vi støtter og løfter hinanden.
 • En lukket Facebookgruppe, hvor vi sparrer med hinanden.
 • Et doulanetværk, hvor vi kan lave vikarordninger med hinanden.
 • Mulighed for sparring, coaching og supervision på dine forløb. Et klippekort på 6 timers telefonisk samtale pr. år er inkl. i prisen. Timerne kan du bruge, som du har lyst til og brug for. Derudover kan der tilkøbes timer med 15% rabat.
 • Når du tager til fødsel, vil jeg desuden gøre, hvad jeg kan for at være klar ved telefonen, hvis du får behov for akut sparring.
 • Onlinemøder ved behov. Du har mulighed for at sende mig spørgsmål eller emner, du har brug for at få uddybet.
 • Gæsteoplæg, der bliver optaget og gemt, så du også har adgang, selvom du ikke har været med fra starten.
 • Et fysisk netværksmøde ved behov forskellige steder i DK.*
 • Mulighed for ”Meet the doulas”- arrangementer.*
 • Dit firma/din profil præsenteret på min hjemmeside. Du får din egen side, og jeg sørger for at vedligeholde hjemmesiden. Du behøver således ikke at bruge tid, penge og energi på at lave din egen hjemmeside.
 • Opslag på En ANDEN starts Facebookside/Instagram. Her udbreder jeg kendskabet til, hvad en doula er, hvorfor det giver mening at have en doula osv.
 • Repostet dine opslag på Facebook/Instagram.
 • Mulighed for markedsføring af dine egne arrangementer.
 • En kontrakt-skabelon, du kan bruge med dine kunder.
 • Et dokument, du kan uddele til dine kunder om, hvad du som doula kan tilbyde.
 • 15 % rabat på mine kurser for fagfolk.
 • Et sæt etiske retningslinjer at arbejde ud fra.

* Her skal de involverede doulaer selv afholde udgifter til lokale eller lægge lokale til. Jeg står for markedsføring, forplejning og oplæg.Note: Jeg kan ikke garantere dig x antal kunder, men jeg kan garantere dig, at jeg vil gøre, hvad jeg kan for at markedsføre og udbrede kendskabet til dig!

Tidligere gæsteoplægsvideoer, du får adgang til som medlem:

I Doulanetværket får du mig som kærlig doulaleder, der:

 • Markedsfører og udbreder kendskabet til dig og det, du tilbyder.
 • Har en bred kontaktflade og mange års erfaring på feltet.
 • Ønsker at støtte og hjælpe dig.

Din investering:

Prisen er 199 kr. pr. mdr. + moms + 10 % af hver indgået kontrakt som doula. Du binder dig økonomisk for de tre første måneder og herefter kun for indeværende måned.

Er du doulaaspirant får du 50 % rabat, til du er færdiguddannet.

Sammen står vi stærkere!

Kan du mærke, at det taler til dig, så skriv til mig på enandenstart@enandenstart.dk eller 40313421.

Jeg vil herefter kontakte dig for at aftale en dag, hvor vi kan holde et telefonisk møde om vores gensidige samarbejdsaftale. Jeg vil også introducere dig for de etiske retningslinjer, jeg ønsker, at vi alle overholder som doulaer. Jeg glæder mig stort til at lære dig at kende og til at hjælpe dig videre i din business!

Send en mail

Sagt om doulanetværket:

Vores doulanetværk er et fællesskab, hvor vi støtter hinanden med gensidig sparring. Vi afholder kurser, hvor vi sikrer os fortsat faglig udvikling, og vi inviterer til orienterende arrangementer, så det gode budskab om doulaens virke bliver udbredt løbende. Et levende, engageret, varmt og udviklende fællesskab

Lisbeth Priskorn

Sagt om mig:

”Astrid er et helt fantastisk menneske. Jeg var så heldig, at hun var min doula til min 3. fødsel. Fra første gang vi mødtes, kunne jeg åbne mig op og dele følsomme og sårbare tanker. Hun stråler af ro og varme, og det har gjort, at jeg har følt mig meget tryg igennem hele graviditeten og under fødslen.

Hun er en sand vidensbank indenfor graviditet, fødsel og amning, hvilket jo også bidrager til den øgede tryghed. Astrid er som den dejligste mor, der tager dig under sine vinger og passer på dig.”

Louise, 3. gangsmor
doulanetværket