Chiliplaster kan have en smertelindrende effekt, fordi det indeholder Capsicum, som øger endorfinniveauet i kroppen og virker bedøvende på nerverne der, hvor plastret er placeret.

Under fødslen beskriver mange kvinder at have rigtig god effekt af chiliplaster ved eksempelvis at sætte det på lænden eller foran på maven/over kønsbenet. Plastret kan også bruges ved smerter under graviditeten.

Hvis du føder i vand, kan du stadig bruge chiliplastret. Ønsker du at få akupunktur, er der små huller i plastret beregnet til samme formål.

Jeg anbefaler, at du inden fødslen klipper et lille hjørne af plastret og sætter det på din hud for at sikre, at du ikke får en allergisk reaktion.

Pris på chiliplaster:

Pakke med 2 stk:  60 kr.

Ønsker du at få det tilsendt:

1 x Pakke med 2 stk + 10 kr.
2 x pakker med 2 stk + 20 kr.

Jeg sender som alm. brev med Postnord. Det er ikke sporbart og tager ca. 5 hverdage. Ønsker du en anden leveringsform, så skriv bare til mig.

Bestilling af chiliplaster:

Send mail på enandenstart@enandenstart.dk eller brug denne kontaktformular:

Send en mail

Skriv navn, adresse og ønsket antal.

Skriv om du ønsker at afhente i Hinnerup, eller om du ønsker at få tilsendt dit plaster. Jeg sender dig en faktura herefter. Du kan også overføre beløbet med det samme på 5076 1283808. Jeg afsender, når pengene er på kontoen.

Husk at du også kan bruge andre teknikker til at blive smertelindret under fødslen. Dem kan du lære på min fødselsforberedelse.

 

Chiliplaster