Dette tilbud er særligt sammensat til dig, der har et ammeforløb bag dig, som ikke gik som ønsket.

Det kan være forbundet med så mange tanker og følelser at vente et nyt barn – og ønsket om et vellykket ammeforløb står måske højt på listen.

Amning – En ANDEN start indebærer

  • Et møde à 90 min. hvor vi gennemgår dit sidste ammeforløb, og jeg vil give dig sparring og hjælp til at se, hvad vi gøre for at få et bedre forløb denne gang. Du modtager en skriftlig opsamling efterfølgende.
  • Et akut ammebesøg, når du har født. Ca. 90-120 min.
  • Et opfølgende besøg, når du har brug for det, inkl. en rebozolukning, hvis du ønsker det. Ca. 90-120 min.
  • En telefonlinje, hvor du kan skrive og få svar inden for et par timer i de første to uger efter fødslen

Din investering:

4450 kr. i alt inkl. 30 km. kørsel pr. besøg (se under praktisk).

Send mail til kontakt@enandenstart.dk for at lave en aftale.

 

Praktisk:

Vedr. transport: Hvis der er mere end 30 km fra Lykkekærvej 4, 8382 Hinnerup betales kilometerpenge efter gældende takster.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg vejleder og rådgiver ud fra min viden, men ansvaret for ammeforløbet og barnets trivsel ligger hos jer.

Send en mail

Mange tak for opsamling. Det er virkelig noget jeg kan bruge og har givet mig det sidste skud selvtillid i forhold til amning. Jeg glæder mig sådan til at komme i gang med det, når vores datter melder sin ankomst.