Hvorfor ammevejledning?

Det at blive forældre og stå som nybagt familie kan være forbundet med en enorm sårbarhed. Der opstår måske tanker og følelser, som du ikke har oplevet før, og som kan være skræmmende.

Det ER kæmpe stort at få et eller flere børn, og det vil sætte en masse i gang. Mange mødre oplever en stor usikkerhed forbundet med det at blive mor, og ofte i forbindelse med amningen. Min oplevelse er, at noget af det, der kan hjælpe, er at blive bekræftet i, at man gør det rigtige eller at blive tilbudt flere nye handlemåder, eksempelvis i forbindelse med amningen.

“Hej Astrid. Tusind tak for dit besøg i fredags. Det har virkelig flydt med mælk lige siden uden at pumpe ud, så jeg tror, at den ro, du gav mig var det, der skulle til. Tak!”

Ammevejledning kan fx være nødvendigt ved:

 • Sår og revner på brystet
 • Smerter ved amning
 • Forkert sutteteknik
 • For meget mælk
 • For lidt mælk
 • Afvænning af suttebrik
 • Udfordringer med ammestillinger
 • Usikkerhed omkring amningen
 • Urolig baby
 • Baby med ondt i maven
 • En amning der generelt er kørt helt skævt
 • At du har brug for en snak om hele forløbet
 • Og andre individuelle udfordringer

Er du gravid og ønsker at forberede dig bedst muligt på amningen, så meld dig til mit ammekursus – eller min online ammeforberedelse med Elisa Luna.

Hvis du har et ammeforløb bag dig, som voldte problemer, og du ønsker at starte på en ny måde med dit nye barn, så kan du overveje Amning – En anden start”.

Kæreste Astrid.
Tusind tak igen for al støtte og hjælp! Endelig synes jeg, vi er ovenpå med det amning. Hun tager fint fat, spiser godt og tager også rigtig fint på. Det er virkelig sårbart som ny mor (også selvom det er tredje gang), der i den allerførste tid, og det var virkelig guld værd for mig, at du kunne komme ud til os så hurtigt og al din støtte over sms her efterfølgende. Dit arbejde er så vigtigt! <3

Jeg vil bruge min viden om og erfaringer med amning, og hjælpen vil altid tage udgangspunkt i jeres aktuelle situation. Jeg vil hjælpe jer med at aflæse jeres babys signaler, hvis I ønsker det, og ofte tager vi en god snak om, hvad der ellers fylder for jer. Det kan eksempelvis være en fødsel, der ikke gik som ønsket eller en baby, der har stærke reaktioner, som er hårde at rumme.

Mit mål med at yde ammevejledning er, at du ikke skal føle dig alene, at du føler dig tryg og sikker i amningen og kontakten med baby, og at amningen bliver så let som muligt. Jeg er uddannet til at støtte op om den “normale amning” men også til at se og afklare, hvornår der er brug for yderligere hjælp end den, jeg tilbyder.

“Hej Astrid. Blot en lille solstrålehistorie herfra. Vi har været uden ammebrikker siden torsdag og kan vist trygt sige, at vi nu har smidt brikkerne for good. Siri har taget det i stiv arm og har ikke beklaget sig en eneste gang. Tusind tak for din store hjælp. Det har helt bestemt været afgørende for, at det lykkedes.”

Praktisk

Ammevejledning i hjemmet:
Besøget varer ca. 90 min., men jeg bliver selvfølgelig til vi er færdige.
Efterfølgende kan du bruge min hjælp via sms/mail, hvis du har behov for det i 2 uger efter besøget.
Du modtager en skriftlig opfølgning efter besøget.

Din investering:

 • 1650 kr. (inkl. 30 km. kørsel)
 • Aften- og weekendtillæg: 300 kr. efter kl. 16 og lørdag, søndag og helligdage

Ammevejledning via video
45-60 minutter inkl. skriftlig opfølgning efterfølgende.

Din investering:

 • 850 kr.
 • Aften- og weekendtillæg: 300 kr. efter kl. 16 og lørdag, søndag og helligdage

Send en mail på kontakt@enandenstart.dk eller sms til Astrid på 40313421 for at få en aftale hurtigst muligt!

Send en mail

Vedr. transport: Hvis der er mere end 30 km i alt fra Lykkekærvej 4, 8382 Hinnerup betales kilometerpenge efter gældende takster. (3,52 kr. pr. km. i 2020)

Bor du andre steder i landet eller kan vi ikke finde en tid, der passer, vil jeg gerne henvise dig til andre, der kan yde ammevejledning.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg vejleder og rådgiver ud fra min viden, men ansvaret for ammeforløbet og barnets trivsel ligger hos jer.

Tilbagemelding

Kære Astrid.
For tre år siden hjalp du os videre fra en rigtig svær start på amningen. Jeg havde haft store sår og var blevet overbevist om, at jeg havde for lidt mælk, jeg var stålsat på at det skulle lykkes, men var ved at være slidt op af smerter, udmalkning og manglede tro på projektet. Med din ro og store indleven fik du overbevist mig om, at vi gjorde det rigtige, og der var masser af mælk. På under et døgn vendte situationen, og jeg er dig evigt taknemmelig!

Nu tre år senere sidder jeg med lillesøster. Før hun blev født, vidste jeg, at jeg var klædt på til amningen med de erfaringer, jeg havde gjort mig. Da hun var et par dage gammel var jeg klar til at ringe til dig igen. Usikkerheden havde meldt sig. Men det gik over. Bortset fra et klippet tungebånd, som fik rettet lidt på sutteteknikken (før der var kommet rigtige sår), så det har gået og går rigtig godt. Hun er 1 mdr. nu og trives, og jeg har det rigtig godt med amningen.

Så tusind tak for din hjælp til mest af alt at få mig til at tro på mig selv, og det har stadig stor betydning. Det syntes jeg, du skulle vide!

ammevejledning