Basis Ammeuddannelse var lige den brik, som jeg følte at jeg manglede i min faglige værktøjskasse. Til daglig arbejder jeg med nybagte familier som blandt andet familieterapeut og slyngevejleder, og jeg støder i den forbindelse ofte på udfordringer, som hænger sammen med amning. Efter at have deltaget på Basis Ammeuddannelse føler jeg mig klædt på til at kunne støtte og vejlede familier, og give dem viden og værktøjer til et trygt ammeforløb. Elisa og Astrid er ikke bare to vidunderlige mennesker, de er også to skattekister af viden, og en hel dag i deres selskab, med mulighed for at suge al mulig viden ud af dem, er guld værd – både for mig som menneske, mor og professionel. Jeg kan varmt anbefale enhver fagperson som arbejder med småbørnsfamilier, nybagte familier eller spædbørn at deltage i uddannelsen.

Birgitte Kassa @Omsorgsmor, socialrådgiver og familieterapeut

Basis Ammeuddanelsen var den perfekte gave til mig selv og min faglighed. I mit arbejdsliv som instruktør i babytegn og babyrytmik og som kommende børnesundhedsvejleder møder jeg mange forskellige kommende, nybagte og småbørnsfamilier. Alle familier kommer hver med deres udfordringer i forhold til at blive og være børnefamilie – og her er amning et af de emner, som går igen.

Elisa og Astrid har skabt en uddannelse, som giver deltageren den nødvendige viden og sparring – og jeg føler mig nu for alvor fagligt klædt på til at vejlede familier til et godt og trygt ammeforløb. En dag på Basis Ammeuddannelse er en dag fyldt med faglighed, læring, deling af personlig erfaring, sparring, styrke, kærlighed og glæde. Elisa og Astrid formår at skabe et trygt rum, hvor man fra første sekund er klar til både at dele og suge til sig. Dette understøttes selvfølgelig af deres enorme fælles vidensbank, som de glædeligt deler ud af. Jeg vil til hver en tid anbefale uddannelsen til andre fagpersoner, som arbejder med kommende, nybagte eller småbørnsfamilier.

Pernille Elisabeth Quist Hjortshøj, @Familieglæde, Instruktør i babytegn og babyrytmik, kommende børnesundhedsvejleder.

Der var en hyggelig ramme om kurset. Vi sad behageligt. Elisa og Astrid var veloplagte og selve kurset så godt struktureret, at vi fik begges store viden om amning. Indholdet af kurset var særdeles relevant og gav os kursister konkret viden og gode værktøjer – alt up to date. Jeg vil meget varmt anbefale dette kursus til opdatering eller ny viden.

Lisbeth Priskorn, Doula