Helene Bovin er jordemoder og tidligere partner i En ANDEN start. Helene er og har siden min start som doula været min store læremester. Hun har desuden skrevet bogen Fødemanualen for mænd. Helene praktiserer i Københavnsområdet.

Elisa Luna er IBCLC og ammespecialist. Jeg samarbejder med Elisa Luna om Basis ammeuddannelse.

Æblebørn er sundhedsplejersken med den naturlige tilgang til sundhed i familien. Jeg er desuden at finde som “ekspert” i Klub Æblebørn.

Stine Bjødstrup Kristensen er 4. generation af Familiekiropraktik. Hun er ekstrem dygtig og har bred erfaring med behandling af  gravide og spædbørn.

Tina Rasmussen fra Team Osteo har stor erfaring med behandling af spædbørn og ved i øvrigt en masse om stramt tungebånd.

Bag Jordemoder.net står privatjordemoderen Karen Børhnsen i Sønderborg.

Lars Kjeldal er bl.a. kraniosakralterapeut og akupunktør. Snyd ikke dig selv for et besøg hos denne alvidende mand, hvis du har problemer med  kroppen. Eksempelvis hvis du venter et barn i underkrop.

Forældre og fødsel er organisationen, der taler de gravide og de fødendes sag samt forældrenes sag i det hele taget. Her kan du også få gratis ammerådgivning samt leje fødekar.

Blefri.dk drives af Ekaterina Møller, der giver kyndig vejledning til dig, der ønsker at dit barn skal smide bleen. Desuden tilbyder hun workshops i Tryk og Glad (baby- og børnebehandling).