Rebozoworkshop for par

Rebozoworkshop for par. To timer, hvor du og din partner lærer simple rebozoteknikker til at:

  • afspænde den gravide krop
  • fremme veerne under fødslen
  • invitere baby til at indstille sige mest hensigtsmæssigt til fødslen
  • give den gravide en fantastisk følelse i kroppen

 

Det er en hands-on workshop, som gør jer i stand til at bruge teknikkerne med det samme. I vil ligeledes få ekstra fif, hvis jeres barn har indstillet sig med numsen først (underkropsstilling).

Nb! din fødepartner kan være din kæreste, din veninde, din mor – eller hvem du nu skal have med til fødslen! Dog kan du kun tage én partner med denne aften 😉

“Det var vildt sjovt at være til workshop. Vi var et lille hold, og der blev virkeligt grint og rystet godt igennem – også mændene fik sig en tur. Astrids undervisning var varm, indlevende og informativ. Hun formåede virkelig at skabe et læringsrum, hvor det var sjovt og trygt at være en del af. ” Deltager på workshop

Medbring gerne et tørklæde eller fx en fastvikle. Klædet skal være rimeligt langt og må ikke være for elastisk. Har du ikke et, kan du låne af mig.

“Min mand og jeg deltog i rebozoworkshop ved Astrid, da jeg var uge 23. Jeg havde haft mange bækkensmerter og frygtede, hvordan resten af min graviditet og fødsel skulle forløbe. Jeg håbede at få redskaber til opnå aflastning i resten af min graviditet men også teknikker vi kunne bruge i fødslen.  Vi har efterfølgende brugt flere af rebozoteknikkerne til at aflaste og give afspænding til mit bækken, ben og nakke. Min mand har også fået et par ture med tørklædet, når benene var ømme efter træning.  Øvelserne er utrolig effektive, og jeg døjer næsten ikke med smerter i bækkenet længere. Jeg er lettet over, at vi nu har redskaberne til selv at kunne gøre noget, i forbindelse med fødslen – både til at lindre smerte, men også til at skabe de bedste forudsætninger og plads til baby. (og kunne undgå ydre indblanding). “ Deltager på workshop

 

Datoer for kommende workshops:

Næste workshop er d. 23. maj 2018 kl. 18.30-20.30

NB! Dørene åbner først 10 min. før kurset starter.

Søren Frichs Vej 42F, 1., 8000 Aarhus C i Holistisk Center.

Der kan parkeres gratis langs Hermodsvej og andre sideveje omkring Frichsparken. Hvis du vælger at parkere inde i Frichsparken, så må du kun dét, hvis det er på en plads uden firmaskilt på – og her gælder 2 timers parkering, så husk P-Skiven.

Jeg kører gerne ud til mødregruppearrangement eller lign. hvis I samler min. 4 par, der gerne vil lære at bruge dette fantastiske værktøj.

Pris:

395 pr par for to timers undervisning, der giver jer meget bedre chancer for en gravid mor i trivsel og en fødsel, der glider lettere.

JA TAK - til rebozoworkshop for par

 

NB! Da jeg også er doula, kan det ske, at kurset falder sammen med en fødsel. I så fald finder vi en ny dato, eller I får pengene retur.


“Jeg brugte faktisk selv teknikkerne på min højgravide veninde (4 dage over termin) hvis baby ikke havde lagt sig ned i bækkenet, og undervejs i én af øvelserne så udbrød hun pludseligt ” der skete noget – jeg kan mærke hun synker helt ned” – hun fødte næste dag.”  Deltager på workshop

Rebozoworkshop