Kære doula!

Jeg arrangerer “Meet the Doulas” for alle de doulaer, der har lyst til at være med. Jeg står for markedsføringen og inviterer gravide, der kunne være interesseret i at finde en doula eller bare at høre om, hvad en doula kan og er. Du bør naturligvis også selv dele arrangementet på dine sider, når jeg har offentligt gjort det, så vi også når ud til dem, der allerede er interesseret i at høre mere fra dig.

Du får din egen ”station”, dvs. et bord, hvor du kan lægge dit materiale eller udstille nogle af de ting, du bruger i dit virke. Du er velkommen til at give de gravide noget gratis, fx smagsprøver på rebozo, eller hvad du ellers er god til. Husk også visitkort eller en anden måde at sikre dig, at de gravide husker dig. Har du noget særligt, du gerne vil byde ind med på dagen, så skriv det gerne i din tilmelding, så vi kan bruge det til at tiltrække de rette gravide.

Jeg sørger for lokaleleje, markedsføring samt at der er kaffe, the, vand og snacks til de fremmødte.

Dato og tidspunkt:

Lørdag d. 31/8 2019 kl. 12-15.30

Adresse:

Uhresalen
Hinnerup Bibliotek og Kulturhus
Skovvej 18
8382 Hinnerup

Der går tog og busser lige til døren, og der er stor parkeringsplads lige ved døren.

Program:

Kl. 12: Fælles doula-velkomst, hvor vi sætter os i en cirkel og forbinder os med hinanden. Herefter stiller vi borde op og gør klar.

Kl. 13: De gravide ankommer.

Jeg byder velkommen og fortæller lidt overordnet om, hvad en doula er og hvorfor det kan give god mening at finde sig en doula.

Kl. 13.15: Præsentation af de enkelte doulaer og herefter er der mulighed for at gå rundt og møde doulaerne ved hver deres station.

Kl. 15.00: Afslutning for de gravide.

Kl. 15.05: Fælles afslutning i cirkel og herefter oprydning.

Kl. 15.30: Skal vi være ude af huset.

 

Din investering:

Din investering i dette arrangement er 200 kr. + moms.

Jeg vil gerne være med

Tilmeldingsfrist d. 10. august.