Kira Maria doula
“Min mission som doula er, at være en støttende, kærlig og rummende sparringspartner. At være en faglig ressource og en kvinde med de ekstra kvalifikationer der kræves for at holde rum og give omsorg til den nye familie, til fødslen og dens forløb og til starten på det nye liv sammen. Min mission er, at de forældre, jeg arbejder med, oplever, at det var DERES valg, DERES fødsel og DERES fælles oplevelse at skabe og føde et barn.”

Område

Kira Maria bor i mellem Hjørring og Lønstrup og dækker Nordjylland.

Personligt om Kira Maria

Jeg bor med på en gård med min lille familie; min kæreste, vores søn fra 2015 og vores datter fra 2017.

Vi kunne tydelig mærke, hvordan Kira med rolig facon er klar på hvilken som helst opgave, der måtte komme under en fødsel. Der er ikke noget, der er for stort eller småt. Kira har magiske hænder, hun ved lige, hvor hun skal trykke under veerne. Kira var et perfekt match. Hun er mild, rolig og nærværende. Hendes fornemmelse for os som par og situation gjorde, at vi følte hende som en helt naturlig del af fødslen. Vi var indlagt efter fødslen pga komplikationer, og jeg havde lidt opstartsvanskeligheder med amningen. Det var en kæmpe hjælp at kunne spørge Kira til råds.

Anna, første fødsel

Fagligt om Kira Maria

Jeg er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, men allerede i begyndelsen af mit studie spirede min passion for graviditet, fødsler og familietilblivelsen. Derfor var det en naturlighed for mig at videreuddanne mig til doula, da tiden var moden til det.

Jeg er desuden uddannet yogalærer fra Hamsa Yoga Studio i København og har undervist i gravid- og efterfødselsyoga i Århus. Jeg har en stor interesse for naturen og det naturlige/det oprindelige – det gælder både i min familiehverdag hvor jeg forsøger at skære så meget overflødigt fra jeg kan og finde frem til gode solide løsninger og handlemåder, og det gælder ift. mit arbejde som doula. Jeg tror på den naturlige fødsel, på kvindekroppen og på babyen der skal fødes. Jeg tror på, at vi kan (!!) og at der findes et hav af (glemte) naturlige måder at støtte processen på.

Det havde eddermane været hårdt uden, ikke at det ikke var hårdt med. Jeg vil til hver en tid have en Doula med som Kira. Kira var en fantastisk støtte. Jeg havde et super samarbejde med Kira under fødslen. Uden hende havde jeg følt mig meget alene. Der var en stor tryghed, hun var der. Kira er sød og rummelig og gav mig plads. Hun var god til at aflæse, hvornår jeg havde brug for en pause.

Far, første fødsel

Relevante kurser

  • 2018 Rebozo, akupressur og zoneterapikursus ift. graviditet, fødsel og efterfødsel v. Hélt i København
  • 2019 Golden Month – workshop i østasiatisk barselsomsorg v. Johanne Siegumfeldt, AcuBirth

Kira udstråler ro, tillid og fordomsfrihed og det har haft en særlig betydning for os at have Kira med i forløbet.  Vi husker hende nu, men vi vil helt sikkert også huske hende mange år frem, når vi genfortæller historien om denne fødsel. Kira gør en kæmpe forskel og er noget ganske særligt. 

Louise, tredje fødsel

Kira Maria som doula

Jeg er doula, fordi jeg ønsker at støtte kvinder i overgangen til moderskabet og hjælpe den lille familie til en god landing i deres nye liv sammen.
Jeg er doula fordi jeg ønsker at være den kontinuerlige kærlige støtte gennem graviditet, fødsel og postpartum.

Jeg er også doula fordi min egen vej til at blive mor ikke var let. Jeg kunne selv have brugt en følelsesmæssig sparringspartner og en støtteperson, der ikke var min kæreste, i svære og turbulente perioder – både før graviditeten med min søn, under graviditeten og undervejs i fødslen.

Jeg tror på, at mine dyrtkøbte erfaringer tjener som drivkraft i mit virke og jeg håber, at jeg kan gøre en mærkbar forskel for kvinder, der måtte have brug for en doula med en særlig indføling.

Fordi jeg er uddannet yogalærer, bringer jeg den viden jeg har om yoga ift. den gravide krop med ind i mit arbejde.
Jeg giver akupressur og rebozo og så arbejder jeg hen imod at kunne tilbyde Mother Warming i de tidlige dage efter fødslen.

Jeg har selv været vild med at vikle mine børn fra tid til anden, så jeg tilbyder også at instruere i hvordan man vikler sin nye baby. Hertil udlåner jeg en strækvikle gratis, hvis forældrene ønsker det.

Jeg ønsker en doula og vil gerne ringes op

Følg med på Kira Marias instagram

Kira Maria Sandholdt har webshoppen Mama Power, der sælger de lækreste efterfødselspakker.

Kira er en varm og kærlig kvinde, der med sin ro påvirker rummet omkring sig, så alle føler sig trygge og godt tilpas.

Astrid Givard, sparringspartner