Kiras mission som doula:

“Min mission som doula er, at være en støttende, kærlig og rummende sparringspartner. At være en faglig ressource og en kvinde med de ekstra kvalifikationer der kræves for at holde rum og give omsorg til den nye familie, til fødslen og dens forløb og til starten på det nye liv sammen. Min mission er, at de forældre, jeg arbejder med, oplever, at det var DERES valg, DERES fødsel og DERES fælles oplevelse at skabe og føde et barn.”

Kira bor i Bjerringbro og dækker et område indenfor en times radius, herunder hospitalerne Randers, Viborg og Skejby.

Personligt om Kira

Jeg bor med min lille familie i en lærerbolig på Nørgaards højskole i Bjerringbro, hvor min kæreste arbejder. Vi har sammen en søn fra 2015 og en datter fra 2017.

Fagligt om Kira

Jeg er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, men allerede i begyndelsen af mit studie spirede min passion for graviditet, fødsler og familietilblivelsen. Derfor var det en naturlighed for mig at videreuddanne mig til doula, da tiden var moden til det.

Jeg er desuden uddannet yogalærer fra Hamsa Yoga Studio i København og underviser i gravid- og efterfødselsyoga i Århus.Jeg har en stor interesse for naturen og det naturlige/det oprindelige – det gælder både i min familiehverdag hvor jeg forsøger at skære så meget overflødigt fra jeg kan og finde frem til gode solide løsninger og handlemåder, og det gælder ift. mit arbejde som doula. Jeg tror på den naturlige fødsel, på kvindekroppen og på babyen der skal fødes. Jeg tror på, at vi kan (!!) og at der findes et hav af (glemte) naturlige måder at støtte processen på.

Relevante kurser

  • 2018 Rebozo, akupressur og zoneterapikursus ift. graviditet, fødsel og efterfødsel v. Hélt i København
  • 2019 Golden Month – workshop i østasiatisk barselsomsorg v. Johanne Siegumfeldt, AcuBirth

Kira som doula

Jeg er doula, fordi jeg ønsker at støtte kvinder i overgangen til moderskabet og hjælpe den lille familie til en god landing i deres nye liv sammen.
Jeg er doula fordi jeg ønsker at være den kontinuerlige kærlige støtte gennem graviditet, fødsel og postpartum.

Jeg er også doula fordi min egen vej til at blive mor ikke var let. Jeg kunne selv have brugt en følelsesmæssig sparringspartner og en støtteperson, der ikke var min kæreste, i svære og turbulente perioder – både før graviditeten med min søn, under graviditeten og undervejs i fødslen.

Jeg tror på, at mine dyrtkøbte erfaringer tjener som drivkraft i mit virke og jeg håber, at jeg kan gøre en mærkbar forskel for kvinder, der måtte have brug for en doula med en særlig indføling.

Fordi jeg er uddannet yogalærer, bringer jeg den viden jeg har om yoga ift. den gravide krop med ind i mit arbejde.
Jeg giver akupressur og rebozo og så arbejder jeg hen imod at kunne tilbyde Mother Warming i de tidlige dage efter fødslen.

Jeg har selv været vild med at vikle mine børn fra tid til anden, så jeg tilbyder også at instruere i hvordan man vikler sin nye baby. Hertil udlåner jeg en strækvikle gratis, hvis forældrene ønsker det.