“Min mission som doula er, at kvinder føler sig trygge og set og hørt både før, under og efter deres fødsel. At der er tid og ro til at lytte og ”bare” være tilstede med alt det, jeg kan give videre.  At de føler sig stærke og at partneren kommer mere ind over og føler sig set og har følelsen af at kunne gøre en forskel, så parret føler sig tættere på hinanden efter fødslen af deres fælles barn.”

Område

Heidi bor i Videbæk og dækker i ca. en times kørsel herfra. Dvs. Herning, Holstebro, Silkeborg, Viborg, Aarhus og alt derimellem.

Heidi tilbyder:

 • Samlet doulaforløb
 • Fødselsforberedelse
 • Rebozo
 • Gravidmassage
 • Slyngevejledning
Jeg ønsker en doula og vil gerne ringes op

Personligt om Heidi

Jeg er født i 1983, Jeg bor på landet med min mand og vores fælles 4 børn. Jeg elsker at tilbringe tid med min familie.  Naturen er mit pusterum.  Jeg er meget kinæstetisk og intuitiv og har et meget positivt og hjertevarmt sind. 

Fagligt om Heidi

Jeg har været autodidakt og intuitiv Doula siden 2011 med kontinuerlig sparring med en jordemoder. I 2010 tog jeg uddannelsen i Smertefri fødsel fødselsforberedelse, som den første i DK. Sidenhen har jeg været på forskellige rebozokurser ved jordemoder Louise Holst Dissing og ved Jordemoder Marta Orbis fra Moderhuset Maia. Jeg har kurser i homøopati og akupressur og zoneterapi, så jeg gør ofte brug af tryk på de forskellige punkter. Derudover er jeg uddannet slyngevejleder ved slyngeskolen. Jeg har en uddannelse som kosmetiker og har derigennem en del massageerfaring, som jeg også gør brug af.

Relevante kurser

 • Instruktør i Smertefri fødsel
 • Rebozokurser ved Louise Holst Dissing
 • Rebozokursus ved Marta Orbis
 • Homøopatikursus ved Mette Mitchel
 • Online Tryk og Glad ved Katrine Birk
 • Uddannet slyngevejleder ved Slyngeskolen
 • Uddannelse som kosmetiker

Heidi som doula

Jeg er doula, fordi jeg elsker at gøre en forskel. Jeg bliver glad, når kvinder kommer stærke ud af deres fødselsoplevelse, uanset om det har været en svær eller nem fødsel. Jeg kan godt lide, at man får et tæt forhold allerede inden fødslen. Jeg kan godt lide at blive udfordret på mig selv og det at være der for nogen, som tænker anderledes end mig selv og at kunne spore mig ind og stadig gøre en forskel. Det er jeg fuldstændig fascineret af. Derudover er jeg jo helt vildt fascineret af kvindekroppen og det, den kan. Jeg elsker, at at man altid kan blive klogere, og at man aldrig bliver færdiguddannet.

Jeg ønsker en doula og vil gerne ringes op

Du kan finde Heidi på En god fødsel

Jeg har kendt og samarbejdet med Heidi i flere år efterhånden. Hun er fagligt enormt velfunderet og har en bred erfaring. Derudover er Heidi et af de mest hjertelige mennesker, jeg kender, og en kvinde som altid mærker hvordan andre omkring hende har det. Hun er guld værd!

Astrid Givard, sparringspartner