Når du indgår i et doulaforløb med Astrid, tager jeres samarbejde altid udgangspunkt i en kontrakt. Alle andre ydelser er uden skriftlig kontrakt, med mindre du ønsker andet. Vi rådgiver og hjælper i det omfang, det er muligt, men ansvaret for, at der opnås de ønskede resultater, ligger altid hos dig selv, ligesom ansvaret for de valg, der træffes også ligger hos dig selv.
Vi anbefaler, at du har ca 2 mdr til termin, når du begynder for at få det maksimale ud af teknikkerne. Vejrtrækning og afspænding skal trænes, og det er godt at have god tid til at få det lagret. Hvis du er i sidste øjeblik, kan du helt bestemt også få god effekt af fødselsforberedelsen.
Nej, vi arbejder både med kvinder, der ikke har født før, kvinder der har haft dejlige fødsler og kvinder, der har haft traumatiske fødsler. Har du en traumatisk fødsel bag dig, anbefaler vi en eller flere konsultationer.
Astrid tager ud til hjemmefødsler såvel som hospitalsfødsler som doula - og dækker hele Østjylland.
En doula er en kvinde, der er uddannet til at støtte forældre før, under og efter fødslen. Hun kan være det kendte og trygge ansigt i fødslen, og hun kan støtte dig fysisk og psykisk og samtidig guide din partner til at være den bedst mulige støtte. Jordemoderen varetager og har ansvaret for fødslen. Astrid er uddannet doula og deltager ved fødsler i Østjylland.
Nej, det skal man ikke. Vi understøtter dit valg om fødested, uanset hvor du har lyst til at føde. Man kan få lige gode fødselsoplevelser derhjemme som på hospitalet.