Er du bange for at føde?

Der er rigtig meget at gøre, hvis du er bange for at føde.

Hvis du kommer til mig og er bange for at føde, vil jeg anbefale dig:

    • En samtale à 90 min, hvor vi afdækker hvad frygten handler om. Her tager jeg bl.a. udgangspunkt i mine coachingværktøjer, og vi får konkretiseret, hvad du er bange for ved at føde, og dernæst hvad vi kan gøre ved det.
    • At gå til fødselsforberedelse. På mine hold lærer du præcist hvad du kan gøre, fra første ve indtræffer. Du lærer det både kropsligt og mentalt. Du får lydfiler at øve efter dagligt og min støtte til din proces.
    • At inddrage din partner eller fødepartner så meget som overhovedet muligt.
    • Overveje at have en doula med til din fødsel. Her ser du en liste over alle doulaer i Danmark.

Desuden vil jeg anbefale dig at se webinaret med traumeterapeut Rosabella og mig, hvor vi fortæller om hvad du kan gøre, hvis du er bange for at føde.