Amning uden smerter og tårer

For rigtig mange forældre er der udfordringer forbundet med at få amningen etableret. Det bliver måske nedprioriteret at gå til ammeforberedelse, fordi der er så mange andre ting at forberede inden babys ankomst. Derfor ender mange nybagte forældre med at stå og hive hårene ud af hovedet kl. 3 om natten, fordi barnet skriger og brysterne smerter.

Der er AL MULIG grund til at forberede sig grundigt på amningens kunst inden fødslen.

Derfor udbydes dette unikke ammeforberedelses-kursus, hvor du lærer alt, hvad du bør vide, inden du lægger barnet til brystet første gang.

“Tusind tak for et fantastisk ammekursus! Amningen har kørt fra dag et og jeg har ingen problemer med hverken sår, mælkeknuder, tro på at have mælk nok eller hendes sutteteknik. En sand fornøjelse.

På Ammeforberedelse – kursus for gravide lærer du bl.a.:

 • Hvad der skal til for at få gang i en velfungerende amning
 • Hvordan du lægger barnet til, så du undgår sår og revner
 • Hvordan du øger chancerne for en baby i harmoni
 • Hvad du kan gøre for at få mere søvn til dig og din baby
 • Hvordan du løser de mest almindelige ammeproblemer
 • Hvordan du aflæser dit barns gråd
 • Og vigtigst af alt får du selvtillid og styrke til at lytte til din egen intuition

“At tage et ammekursus var en af de bedste ting, jeg gjorde i forbindelse med at få min datter.”

Du får:

 • 3 timers undervisning
 • Skriftligt materiale at slå op i efterfølgende
 • Gratis telefonrådgivning ved behov, når du har født
 • 10 % rabat på et ammebesøg af Astrid efter fødslen
 • Henvisninger til de bedste steder at søge hjælp
JA TAK - til ammeforberedelse

Kurset er som udgangspunkt for par.

Har du ikke en partner, er du velkommen til at tage en anden nær relation med, som skal spille en rolle i dit liv som nybagt mor.

Det er af afgørende betydning, at man som kvinde føler sig støttet af sin partner, når amningen skal etableres. Desuden vil mange ammeforløb indebære op- og nedture, hvor opbakningen fra partneren ligeledes har stor effekt på, hvordan I kommer gennem udfordringerne.

Tusind tak for en fantastisk aften! Vi var helt høje da vi tog derfra. Min kæreste var meget skeptisk for at tage med – han mente jo ikke at han kunne lære at amme. Men han var helt vildt glad for at have fået øjnene op for at han faktisk har en vigtig rolle i amning og hele den første tid med vores baby. Det bedste ved kurset var alle de små tips og tricks der blev delt. Og at det var et godt fokus på den første spæde tid – jeg gik derfra og følte mig stærk, feminin og klar! Jeg kunne have suget til mig af dine guldkorn og varme i evigheder! Elskede at det var roligt og uformelt uden en så fast agenda at det blev mekanisk. Af hjertet tak!

Betina, Deltager på ammekursus

Dato for kommende kursus i ammeforberedelse:

Søndag d. 25/8 2019 kl. 10-13

Hinnerup Sundhedshus
Herredsvej 27
8382 Hinnerup

Der er gratis parkering lige ved døren!

Tilmeldingsfrist: Fredag d. 16. august 2019

JA TAK - til ammeforberedelse

“Jeg har deltaget i ammekurset og synes, det var meget værdifuldt at blive klædt på til opgaven og ikke mindst forberedt mentalt på amningens best practises og faldgruber. Da jeg ammede første gang havde jeg store problemer med smerter og forkert sutteteknik, og nu kan jeg se, at jeg dengang ikke fik den hjælp, jeg havde brug for. Denne gang er jeg bedre forberedt med konkrete teknikker og viden, der gør mig i stand til at reagere, justere til og evt. søge hjælp, hvis behovet skulle opstå, når jeg skal til at starte amningen op.”

”Efter kurset følte jeg mig meget bedre klædt på til at starte med at amme, og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang og bruge alt, jeg har lært. Astrid har et behageligt væsen og er en dygtig underviser. Tiden fløj af sted”

Pris:

625 kr. for dig og din partner for kursus i ammeforberedelse.

Der vil være lækre snacks og drikkevarer.

Det er muligt at booke mig til din mødregruppe, et lokalt arrangement eller andet, hvor I samler en flok. Prisen er 2250 kr. Der tillægges et transportgebyr efter gældende takster. Skriv for at høre mere.

NB! Da jeg også er doula, kan det ske, at kurset falder sammen med en fødsel. I så fald finder vi en ny dato, eller I får pengene retur.

ammeforberedelse